reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Jeżeli jestem w ciąży i zaczęło mnie rwać no to chyba ginekolog prawda? Może ktoś zadzwoniłby do lekarza innej specjalizacji ale ja wybrałam tego :)
Nie rozumiem twojego zgryźliwego tonu. Mi na przyklad ginekolog zasugerował zebym się skonsultowala z neurologiem, ortopeda lub fizjoterapeuta. O dziwo! Chociaż tez jestem w ciazy.

reklama
Nie rozumiem twojego zgryźliwego tonu. Mi na przyklad ginekolog zasugerował zebym się skonsultowala z neurologiem, ortopeda lub fizjoterapeuta. O dziwo! Chociaż tez jestem w ciazy.
Hehe gdzie ja użyłam zgryźliwego tonu?? Jak to oceniasz nie widząc mnie w jaki sposób to wypowiadam..?
Hehe na jakiej podstawie zarzucasz mi zgryzliwy ton😁? Znasz mnie, widziałaś mimikę w chwili wypowiedzi w Twoim kierunku? :) nie. Mój ton był bardziej zdziwiony więc wyluzuj. Ja dzwoniłam do gina.

Hehe gdzie ja użyłam zgryźliwego tonu?? Jak to oceniasz nie widząc mnie w jaki sposób to wypowiadam..?

Hehe na jakiej podstawie zarzucasz mi zgryzliwy ton😁? Znasz mnie, widziałaś mimikę w chwili wypowiedzi w Twoim kierunku? :) nie. Mój ton był bardziej zdziwiony więc wyluzuj. Ja dzwoniłam do gina.
Nie doszukuj się tak :) nie siedzę na forum po to żeby być zgryzliwym bo i po co :)))) Kochana źle odebrałaś i tyle.

Dziewczynki, beta w piątek tj 02.10 wynosiła 306 a dzisiaj.05.10 wynosi 1050ml. Jest ok?
Proszę
Screenshot_20201005_170112_com.android.chrome.jpeg

reklama
Do góry