K
Katijah
Gość
A czy np globulki dopochwowe mogą przesunąć termin @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DawajMyślisz, że wyjdzie z popołudniowego moczu?
Problem w tym ze u nas naprawdę nie ma na kogo. Jest jeszcze dwóch ginekologów ale jeden gorszy od drugiego a do całkiem kogos nowego musialabym dojeżdżać min z 40km. Jestem w kropce. Bo potem już np. z dużym brzuszkiem ciężko jezdzic taki kawał, poza tym nie zawsze mam auto bo mój men dojezdza do pracy a autobusy w tej dziurze kiepsko kursują. Chyba musze się poki co przemęczyć. Szczerze mówiąc wczesniej na niego nie narzekałam. Ale teraz mnie rozczarował na całej liniiZmień lekarza, ja osobiście nie wyobrażam sobie kontaktów z nim na każdej wizycie
Nie sądzę. A co stosowałaś?A czy np globulki dopochwowe mogą przesunąć termin @?
No to faktycznie nie masz wyjściaProblem w tym ze u nas naprawdę nie ma na kogo. Jest jeszcze dwóch ginekologów ale jeden gorszy od drugiego a do całkiem kogos nowego musialabym dojeżdżać min z 40km. Jestem w kropce. Bo potem już np. z dużym brzuszkiem ciężko jezdzic taki kawał, poza tym nie zawsze mam auto bo mój men dojezdza do pracy a autobusy w tej dziurze kiepsko kursują. Chyba musze się poki co przemęczyć. Szczerze mówiąc wczesniej na niego nie narzekałam. Ale teraz mnie rozczarował na całej linii
Tak, bo jestem po elektrokonizacji szyjki macicy i w tym cyklu nie wiem czy wstrzeliłam się w ogóle w owu bo jakiś dziwny krótki był. Tylko 3 razy się kochaliśmy bo zakaz wcześniej byłNie sądzę. A co stosowałaś?
Szpital w moim mieście również nie cieszy się dobrą opinią i lekarze w nim pracujący
O ja, ja tez mam takie żyłki w dole brzucha Na piersiach już od tygodniaTak! Ja tez takie żyły zauważyłam wlasnie wczoraj
I dlatego przez to boję się testować, bo zabieg mógł pozmieniać mi w cyklu.Tak, bo jestem po elektrokonizacji szyjki macicy i w tym cyklu nie wiem czy wstrzeliłam się w ogóle w owu bo jakiś dziwny krótki był. Tylko 3 razy się kochaliśmy bo zakaz wcześniej był
No rozumiem, jeżeli jesteś w stanie wytrzymać w niewiedzy to będę Ci kibicowaćI dlatego przez to boję się testować, bo zabieg mógł pozmieniać mi w cyklu.
Chciałabym już wiedzieć, ale boję się jak cholera ze biel bieli mnie złamie. Wolę chyba @dostac niż się rozczarować bieląNo rozumiem, jeżeli jesteś w stanie wytrzymać w niewiedzy to będę Ci kibicować