Ariszka
Fanka BB :)
A wez mi przypomnij kiedy mialas termin@?Chciałabym już wiedzieć, ale boję się jak cholera ze biel bieli mnie złamie. Wolę chyba @dostac niż się rozczarować bielą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wez mi przypomnij kiedy mialas termin@?Chciałabym już wiedzieć, ale boję się jak cholera ze biel bieli mnie złamie. Wolę chyba @dostac niż się rozczarować bielą
Wczoraj wg aplikacji. Mam cykle 26-28 dniowe. Dziś 29dc.A wez mi przypomnij kiedy mialas termin@?
Ogólnie zalecenia mówią żeby do 3 miesiąca dziecko było w tym samym pomieszczeniu co rodzic. Wszystko się może zdarzyć. Mi ciężko zostawić roczne dziecko samo w pokoju. A co dopiero 3 tygWiecie co, ja jestem optymistką i już myślę w przód bo wiem, że będzie dobrze Więc się zastanawiam, jak sobie poradzić z niemowlęciem na 30 m2, mieszkanko w bloku, dwa małe pokoje, mój chłopak uważa że od razu wyoutować do osobnego pokoju a łóżko już nasze się tam nie zmieści, ale niemowle (po jakichś 3 tygodniach oczywiście) zostawić same na noc?! Jakoś mi się to w głowie nie mieści, ale ja nie mam dzieci więc się nie znam. I może mamy jakieś doświadczone doradzą, jakie łóżeczko najlepiej się spradza na początek? Turystyczna dostawka, klasyczne drewniane, na kółkach jakieś, czy może kołyska?
Ja mimo wszystko bym zrobila bede trzymac kcuikiWczoraj wg aplikacji. Mam cykle 26-28 dniowe. Dziś 29dc.
Owu niby 18.09 ale wg mnie 22. 09 byla
Generalnie nawet jak byla później to juz powinien wyjsc. Kurcze ciezka decyzja. Trzymam kciuki kochana! Cokolwiek zdecydujesz to napewno będzie sluszneWczoraj wg aplikacji. Mam cykle 26-28 dniowe. Dziś 29dc.
Już właśnie kontmsultowalam. Wiem że nikt nie jest lekarzem ale może ktoś to miał w ciąży i miał diagnozę.Nikt tu nie jest lekarzem, może to być rwa kulszowa albo cokolwiek innego jak coś nie pokoi to konsultować się z lekarzem.
Poprzednia jaki i teraz prowadzi mi dr która pracowała w innym mieście w szpitalu obecnie ten odział został zamknięty ( jeszcze przed pandemia) i przyjmuje tylko na NFZ w moim mieście.Dziewczynyczy waszą ciążę prowadzi ginekolog który pracuje na oddziale ginekologiczno-plozniczym w szpitalu??? Czy ma tylko prywatną praktykę??
Mogę zapytac z kim się skonsultowałam? Bo ginekolog mnie olał wlasnie.Już właśnie kontmsultowalam. Wiem że nikt nie jest lekarzem ale może ktoś to miał w ciąży i miał diagnozę.
Wczoraj wg aplikacji. Mam cykle 26-28 dniowe. Dziś 29dc.
Nie rozumiem?Mogę zapytac z kim się skonsultowałam? Bo ginekolog mnie olał wlasnie.