Czesc dziewczyny u mnie dziwna sytuacja bo jestem mama dwojki.. zabezpieczalismy sie nie staralismy sie o dzidziola.. okres powinnam dostac dopiero 9pazdziernika ale zrobilam test 2 pazdziernika bo mialam takie objawy jak tylko czulam w ciazy:/ tzn zimno mi ciagle.. piersi pobolewają i brzuch i pach wyszla druga kreska.. a bylam wtedy jakies 7dni przed okresem wiec dziwne wychodzi na to ze cykl musial mi sie skrocic sporo.. no i prezerwatywa.. nie wiem moze nie zauwazylismy dziury albo cholera wie co...
reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
No niestety takie rzeczy sie zdarzaja Ale dziwne że tak szybko wyszedlby Ci test moze jakis wadliwy. Robilas kolejny? A moze zaszlas w ciaze cykl wczesniej?Czesc dziewczyny u mnie dziwna sytuacja bo jestem mama dwojki.. zabezpieczalismy sie nie staralismy sie o dzidziola.. okres powinnam dostac dopiero 9pazdziernika ale zrobilam test 2 pazdziernika bo mialam takie objawy jak tylko czulam w ciazy:/ tzn zimno mi ciagle.. piersi pobolewają i brzuch i pach wyszla druga kreska.. a bylam wtedy jakies 7dni przed okresem wiec dziwne wychodzi na to ze cykl musial mi sie skrocic sporo.. no i prezerwatywa.. nie wiem moze nie zauwazylismy dziury albo cholera wie co...
@Katrinaka dostałaś okres??
Robilam 3 roznych firm.. teraz czekam az mi przyjdzie ten elektroniczny co pokazuje tygodnie bo na bete nie mam jak isc:/ no dziwne.. w poprzednim nie sądze bo wtedy kreska bylaby ciemniejsza a tak byla blada i dooiero nastepnego dnia byla ciemniejsza.. heh nie wiem niby cykle mam glownie 27dni ale jak patrze to w czerwcu mialam 24dni.. w sierpniu 29.. tak wiec o..No niestety takie rzeczy sie zdarzaja Ale dziwne że tak szybko wyszedlby Ci test moze jakis wadliwy. Robilas kolejny? A moze zaszlas w ciaze cykl wczesniej?
Dzej.zi
Musiał poprzestawiać Ci się cykl. Ja na pewno sprawdziłabym bete bo faktycznie jeśli wyszły Ci tak wcześnie dwie krechy może udało się już w zeszłym miesiącu [emoji848]
Czesc dziewczyny u mnie dziwna sytuacja bo jestem mama dwojki.. zabezpieczalismy sie nie staralismy sie o dzidziola.. okres powinnam dostac dopiero 9pazdziernika ale zrobilam test 2 pazdziernika bo mialam takie objawy jak tylko czulam w ciazy:/ tzn zimno mi ciagle.. piersi pobolewają i brzuch i pach wyszla druga kreska.. a bylam wtedy jakies 7dni przed okresem wiec dziwne wychodzi na to ze cykl musial mi sie skrocic sporo.. no i prezerwatywa.. nie wiem moze nie zauwazylismy dziury albo cholera wie co...
Przez tą korone ciezko u nas zrobic badania do tego mam chorego 5latka i 3latke ktora musze odprowadzic do przedszkola tak wiec dupa:/Musiał poprzestawiać Ci się cykl. Ja na pewno sprawdziłabym bete bo faktycznie jeśli wyszły Ci tak wcześnie dwie krechy może udało się już w zeszłym miesiącu [emoji848]
Mała.czarna
Ale prywatnie zrobisz w laboratorium bez problemu i nie musisz byc na czczoPrzez tą korone ciezko u nas zrobic badania do tego mam chorego 5latka i 3latke ktora musze odprowadzic do przedszkola tak wiec dupa:/
Wiem ale nie mam jak bo nie bede ciagala dzieciaka z goraczka wystarczy ze musi czekac pod przedszkolem.. a niestety musialabym spory kawal dojsc..Ale prywatnie zrobisz w laboratorium bez problemu i nie musisz byc na czczo
K
Katijah
Gość
Nie@Katrinaka dostałaś okres??
reklama
Niestety raczej nic nie zobaczysz, to bardzo wcześnie. Lepiej iść koło zakończonego 7 tcHej dziewczyny Jak tam? Ja jutro mam wizytę, jest u mnie 5+5 i martwie się że nic nie zobaczymy.