reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Ja od wczoraj mam żyły ale tylko na piersiach.
Ja mam
Ja powiem rodzicom i teściom po wizycie u lekarza jak zobaczę serduszko. Chociaż moja mama pewnie już się domyśla, bo wczoraj odmówiłam wina. A rzadko mi się to zdarzało 😅😂
no właśnie, ten alkohol i papierosy zdradzają 😅 ja tydzień temu w dzień zrobienia testów miałam własna imprezę urodzinowa na której oczywiście nie piłam alkoholu i się martwiłam ze wszyscy się będą pytać 🙈 o dziwo, wszyscy myśleli ze piłam równo z nimi haha

Czesc dziewczyny:) u mnie dziwna sytuacja bo jestem mama dwojki.. zabezpieczalismy sie nie staralismy sie o dzidziola.. okres powinnam dostac dopiero 9pazdziernika ale zrobilam test 2 pazdziernika bo mialam takie objawy jak tylko czulam w ciazy:/ tzn zimno mi ciagle.. piersi pobolewają i brzuch i pach wyszla druga kreska.. a bylam wtedy jakies 7dni przed okresem wiec dziwne wychodzi na to ze cykl musial mi sie skrocic sporo.. no i prezerwatywa.. nie wiem moze nie zauwazylismy dziury albo cholera wie co...
Hej🙂 albo była pisana Wam trojka 💓💓💓 gratuluję 2 kreseczek. Chociaż niespodziankę macie duża 😁
Moja koleżanka w liceum została mamą właśnie przez prezerwatywę 😅 ale też w rodzinie dziewczyna zaszła w ciążę pomimo tabletek anty, chodzisz ona była młoda 19 lat to mogła zapomnieć o jakiejś. Ale hit to był mamy koleżanki z pracy córka miała spirale, trochę przytyła, ale była już okrągła i nie wyglądała ciążowo. Mówiła tylko że ma problemy z żołądkiem bo zgaga i często ja bolał. A tu nagle jej wody odeszły a ona nie wiedziała że jest w ciąży 😱 miała już córkę więc teoretycznie znała samopoczucie w ciąży i objawy. A jednak...

Rodziców i rodzeństwo poinformujemy po wizycie gdy będzie serduszko.
A resztę to jakoś w swoim czasie. Moje 3 najlepsze przyjaciółki już wiedzą bo bardzo mnie wspierały w staraniach.
Wczoraj mój partner poinformował swojego dziadka i babcie bo już nie mógł wytrzymać a rzadko ich widujemy. Siostrze też już prawie powiedział musialam go kopnąć pod stołem.
Wiem że się bardzo cieszy i chciałby się tym już pochwalić ale uważam że to jeszcze troszkę za wcześnie. [emoji85]
Kiedy będziecie informować najbliższych ? Czekacie do jakiegoś tygodnia?

Hej🙂 albo była pisana Wam trojka 💓💓💓 gratuluję 2 kreseczek. Chociaż niespodziankę macie duża 😁
Moja koleżanka w liceum została mamą właśnie przez prezerwatywę 😅 ale też w rodzinie dziewczyna zaszła w ciążę pomimo tabletek anty, chodzisz ona była młoda 19 lat to mogła zapomnieć o jakiejś. Ale hit to był mamy koleżanki z pracy córka miała spirale, trochę przytyła, ale była już okrągła i nie wyglądała ciążowo. Mówiła tylko że ma problemy z żołądkiem bo zgaga i często ja bolał. A tu nagle jej wody odeszły a ona nie wiedziała że jest w ciąży 😱 miała już córkę więc teoretycznie znała samopoczucie w ciąży i objawy. A jednak...
Zawsze mówiłam że to nie jest możliwe żeby kobieta nie wiedziała że jest w ciąży....przestałam tak mówić jak poznałam swoją teściową 🤣🤣🤣
Kobieta, która urodziła 4 dzieci nie wiedział że jest w 5 ciąży i urodziła swoją córkę w toalecie 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Była otyła, myślała że ma problemy z jelitami....a że to było ponad 20 lat temu to mówi że do lekarza też często nie chodziła....wiec poszła do toalety sama a wyszła z dzieckiem 😳😳🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Hej dziewczyny. Przez Was mam gorsze samopoczucie pomimo tego, że od rana jest już okropne 😅 czytam o tych waszych mc i ja też chcę burgera 😭😭 u nas w mieścinie jest tylko chili mili i dzisiaj mają zamknięte 😭😭 a ja na nic innego dzisiaj nie mogę patrzeć takie mdłości mam... A myśle że po burgerze byłoby mi lepiej 😅🤣

Ja mam wizytę 16.10 to będzie 7+1. Nie mogę się już doczekać bardzo. Mam dobre myśli, moje objawy mnie w tym utwierdzają. Czuje się mega ciążowo 😅

Witam wszystkie nowe koleżanki 😘🙂

Hahha chyba cos jest z tymi fast foodami, na kacu tez ciagnie do big maca😂 a ja w sobote zrobilam pizze 😅

reklama
Dla mnie ogolnie to jest szok.. ja z powodu migren nie moge hormonow ale teraz to jak prezerwatywom ufac skoro zawiodla.. bede musiala myslec nad jakas antykoncepcja inna...

Do góry