Kwiat Jabłoni
Fanka BB :)
chyba dodam do menuJa tylko wiesiołka [emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba dodam do menuJa tylko wiesiołka [emoji28]
ja już pochyba dodam do menu
Ja od wczoraj próbuje różnych technik przyspieszających poród, myślę że 38tc już mogę... Chodzę na spacery, uprawiam sex, masuje sutki lakratorem, dziś pojawiła mi się wydzielina żółtawa, poza tym nic się nie dziejeAle cisza na morzu…jak tam, pijecie herbatkę z liści malin? Jecie ananasa? Czy uważanie ze to nie działa? Ja mam dziwny objaw, budzę się o 5 rano i muszę zjeść selera naciowego gdzie wcześniej go w ogóle nie jadłam
Ja nie robię nic co podobno wywołuje poród. Zdaję się na moją córeczkę Ale nie powiem, martwię sie troszke, bo nic się nie dzieje, a termin mam na niedzielę... Mała jest o wiele mniej ruchliwa, już nie fika koziołków, pewnie jest jej bardzo ciasno.Ale cisza na morzu…jak tam, pijecie herbatkę z liści malin? Jecie ananasa? Czy uważanie ze to nie działa? Ja mam dziwny objaw, budzę się o 5 rano i muszę zjeść selera naciowego gdzie wcześniej go w ogóle nie jadłam
Ja nie robię nic co podobno wywołuje poród. Zdaję się na moją córeczkę [emoji16] Ale nie powiem, martwię sie troszke, bo nic się nie dzieje, a termin mam na niedzielę... Mała jest o wiele mniej ruchliwa, już nie fika koziołków, pewnie jest jej bardzo ciasno.
DziękujęGratulacje!
Ja mam na 16 i u mnie tez ciszaNic nie robie na przyspieszenieJa mam termin na czwartek, a z prenatalnych wczoraj był i też zupełnie nic się nie dzieje [emoji2356]