reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny. Ja już dziś rozpakowana. Zaczął odchodzić mi czop śluzowy i zrobili mi dziś cc. Synek zdrowy 3200g i 54 cm 😃🥰 Długo szukaliśmy imienia, ale zostaję ostatecznie Marcelek 😍 bardzo się cieszę, bo zrobił Nam niespodziankę dzień przed Naszą rocznicą ślubu z mężem 😍
Życzę Wam wszystkim szczęśliwego rozwiązania 🥰

Hej dziewczyny. Ja już dziś rozpakowana. Zaczął odchodzić mi czop śluzowy i zrobili mi dziś cc. Synek zdrowy 3200g i 54 cm 😃🥰 Długo szukaliśmy imienia, ale zostaję ostatecznie Marcelek 😍 bardzo się cieszę, bo zrobił Nam niespodziankę dzień przed Naszą rocznicą ślubu z mężem 😍
Cudownie, pozazdrościć tylko ❤️

Hej dziewczyny. Mam pytanie. Jutro 37+0. W piątek byłam na ktg i zapisały się delikatne skurcze. Brzuch czasem pobolewa. 9 mam kolejne ktg, 10 wizytę u ginekologa i 17.06 też wizyta u ginekologa i 2 tygodnie temu powiedział że 17 da mi skierowanie do szpitala. Orientujecie się czy od razu do szpitala czy np. następnego dnia bo nie dopytalam. To będzie 38 tydzień z kawałkiem.
Mam cukrzyce ciążowa na insulinie. Ostatnio cukry po posiłkach mi szaleją 🤦

Gratulacje :)

Hej dziewczyny. Mam pytanie. Jutro 37+0. W piątek byłam na ktg i zapisały się delikatne skurcze. Brzuch czasem pobolewa. 9 mam kolejne ktg, 10 wizytę u ginekologa i 17.06 też wizyta u ginekologa i 2 tygodnie temu powiedział że 17 da mi skierowanie do szpitala. Orientujecie się czy od razu do szpitala czy np. następnego dnia bo nie dopytalam. To będzie 38 tydzień z kawałkiem.
Mam cukrzyce ciążowa na insulinie. Ostatnio cukry po posiłkach mi szaleją 🤦
Nie ma reguły, to zależy od praktyki lekarza. Musisz sama zapytać na kiedy to skierowanie będzie ;)

reklama
Do góry