Dziękuję bardzoGratulacje! Dużo zdrowa!
reklama
Dziękuję bardzoGratulacje!!! Zdrówka dla Ciebie i synka [emoji3059][emoji3590]
Dziękuję bardzoGratulacje! Dużo zdrowa!
Życzę Wam wszystkim szczęśliwego rozwiązaniaHej dziewczyny. Ja już dziś rozpakowana. Zaczął odchodzić mi czop śluzowy i zrobili mi dziś cc. Synek zdrowy 3200g i 54 cm Długo szukaliśmy imienia, ale zostaję ostatecznie Marcelek bardzo się cieszę, bo zrobił Nam niespodziankę dzień przed Naszą rocznicą ślubu z mężem
Arielka84
Zaangażowana w BB
Cudownie, pozazdrościć tylkoHej dziewczyny. Ja już dziś rozpakowana. Zaczął odchodzić mi czop śluzowy i zrobili mi dziś cc. Synek zdrowy 3200g i 54 cm Długo szukaliśmy imienia, ale zostaję ostatecznie Marcelek bardzo się cieszę, bo zrobił Nam niespodziankę dzień przed Naszą rocznicą ślubu z mężem
Koleżanka mi podesłała, podobno super, mówi, że lepsze i laktatora elektrycznego.
Dziewczyny po cc jak się czujecie, robicie już wszystko normalnie. Ja 10 dni po cc i ciężko mi dojść do siebie, a jeszcze po tym leżeniu ze względu na szyjkę to już w ogóle nie ogarniam...
Dziewczyny po cc jak się czujecie, robicie już wszystko normalnie. Ja 10 dni po cc i ciężko mi dojść do siebie, a jeszcze po tym leżeniu ze względu na szyjkę to już w ogóle nie ogarniam...
Patrycja029
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny. Mam pytanie. Jutro 37+0. W piątek byłam na ktg i zapisały się delikatne skurcze. Brzuch czasem pobolewa. 9 mam kolejne ktg, 10 wizytę u ginekologa i 17.06 też wizyta u ginekologa i 2 tygodnie temu powiedział że 17 da mi skierowanie do szpitala. Orientujecie się czy od razu do szpitala czy np. następnego dnia bo nie dopytalam. To będzie 38 tydzień z kawałkiem.
Mam cukrzyce ciążowa na insulinie. Ostatnio cukry po posiłkach mi szaleją
roki_1991
Fanka BB :)
GratulacjeHej dziewczyny. Ja już dziś rozpakowana. Zaczął odchodzić mi czop śluzowy i zrobili mi dziś cc. Synek zdrowy 3200g i 54 cm Długo szukaliśmy imienia, ale zostaję ostatecznie Marcelek bardzo się cieszę, bo zrobił Nam niespodziankę dzień przed Naszą rocznicą ślubu z mężem
Nie ma reguły, to zależy od praktyki lekarza. Musisz sama zapytać na kiedy to skierowanie będzieHej dziewczyny. Mam pytanie. Jutro 37+0. W piątek byłam na ktg i zapisały się delikatne skurcze. Brzuch czasem pobolewa. 9 mam kolejne ktg, 10 wizytę u ginekologa i 17.06 też wizyta u ginekologa i 2 tygodnie temu powiedział że 17 da mi skierowanie do szpitala. Orientujecie się czy od razu do szpitala czy np. następnego dnia bo nie dopytalam. To będzie 38 tydzień z kawałkiem.
Kwiat Jabłoni
Fanka BB :)
Ale cisza na morzu…jak tam, pijecie herbatkę z liści malin? Jecie ananasa? Czy uważanie ze to nie działa? Ja mam dziwny objaw, budzę się o 5 rano i muszę zjeść selera naciowego gdzie wcześniej go w ogóle nie jadłam
reklama
Ja tylko wiesiołka [emoji28]
Ale cisza na morzu…jak tam, pijecie herbatkę z liści malin? Jecie ananasa? Czy uważanie ze to nie działa? Ja mam dziwny objaw, budzę się o 5 rano i muszę zjeść selera naciowego gdzie wcześniej go w ogóle nie jadłam [emoji23][emoji2368]