reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
Ja wirczorem to samo...scina mnie jak dzidziusia w 10 min [emoji23]No to ja zasypiam jak dziecko wieczorem a wstaję w nocy co chwilę i nie mogę znaleźć sobie pozycji do snu. A rano niby jestem wyspana a oczy jak 5zeta i muł na maksa
Za to rano 4.40 -5.00 i ja juz mam podpane...siku wstaje raz zazwyczaj takze nie jest zle..
Gemmina
Ważyć nas będą jeszcze przy przyjęciu do szpitala [emoji28] przynajmniej u mnie tak jest. Ale co mnie obchodzi co sobie myślą obcy ludzie, ja czuję się świetnie, a mąż powtarza że pięknie wyglądam i ciąża mi służy [emoji7] mam już +16 i naprawdę nie wiem gdzie to się chowa! [emoji2]
U
użytkownik 168678
Gość
A no to ty masz po mnie tydzień,więc fakt byłoby dobrze wytrzymać jeszcze do końca maja. Ja brałam no spę i magnez na silniejszy skurcz,ale to i tak nie powodowało żadnego skracania itp,więc myślę iż nie musisz nic brać.
Jutro chyba pójdę do lekarza albo do niego zadzwonię. Szyjka ostatnio się skrocila i główka zaczęła schodzić do kanału rodnego dlatego lekarz zalecił odpoczynek. Nic nie robię, tylko leżę, a brzuch jak kamień. Skurczy nie czuje. Wzięłam na wszelki wypadek jedną nospe i magnez. Martwi mnie, że brzuch tak długo jest twardy i nie przechodzi mimo odpoczynku.A no to ty masz po mnie tydzień,więc fakt byłoby dobrze wytrzymać jeszcze do końca maja. Ja brałam no spę i magnez na silniejszy skurcz,ale to i tak nie powodowało żadnego skracania itp,więc myślę iż nie musisz nic brać.
U
użytkownik 16
Gość
Mi w nocy biodra i pachwiny dokuczają zwłaszcza jak wstaje do toalety. Chwilę musze posiedzieć i dopiero ruszam do wc.
W weekend dostałam od szwagierki 3 kartony ciuszków od 56 do nawet 80. Od 8 rano siedziałam i przebieralam co się nadaje a co nie. Teraz druga pralka szaleje a mnie już tak kręgosłup napieprza ze musze się chwilę położyć. Mam dzisiaj chyba syndrom wicie gniazda [emoji39]
W weekend dostałam od szwagierki 3 kartony ciuszków od 56 do nawet 80. Od 8 rano siedziałam i przebieralam co się nadaje a co nie. Teraz druga pralka szaleje a mnie już tak kręgosłup napieprza ze musze się chwilę położyć. Mam dzisiaj chyba syndrom wicie gniazda [emoji39]
motylek05
To u mnie odwrotnie [emoji23] ....czyli na poród sie nie zanosi bo zaczelam ostatnio lepiej spać [emoji23]Wczoraj czytałam o objawach zbliżającego się porodu i ta bezsenność była też podana, że się organizm przygotowuje do nowego trybu życia po porodzie.
Dziś miałam swój 3 skurcz rano, się śmiałam do taty ze się zageszczaja bo między 1a 2 było 5 dni, a 3 już po 4 dniach, to teraz czekam na kolejny w piątek [emoji14]
Bellax123!
Ja się dziś ważyłam równo 70[emoji23][emoji23] ale wczoraj się mega objadłam wiec licze że jutro bd mniej xD tak czy siak dopiero +8kg u mnie. Ale za to rozstępów coraz więcej [emoji21]
reklama
Marciotek88
Dzień dobry ;-)
Od wczoraj nie biorę luteiny i powiem Wam że mam wrażenie że spojenie i szyjka mniej boli :-o
Nie wiem czy to od tego, ale brałam ja 2x.dziennie od 8 tygodnia.
Miałam wrażenie że jak przestane brać to zacznę rodzic. Hehe
Dziś wizyta o 16, proszę o trzymanie magicznych [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Miłego dnia [emoji8]
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Od wczoraj nie biorę luteiny i powiem Wam że mam wrażenie że spojenie i szyjka mniej boli :-o
Nie wiem czy to od tego, ale brałam ja 2x.dziennie od 8 tygodnia.
Miałam wrażenie że jak przestane brać to zacznę rodzic. Hehe
Dziś wizyta o 16, proszę o trzymanie magicznych [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Miłego dnia [emoji8]
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom