Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ja bede musiala w piatekZauważyłyście że im bliżej do porodu tym mniej mówimy o wadze czy rozstępach.. Ja juz do konca raczej na wagę nie wejdę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bede musiala w piatekZauważyłyście że im bliżej do porodu tym mniej mówimy o wadze czy rozstępach.. Ja juz do konca raczej na wagę nie wejdę
Ja jutro [emoji23][emoji23] jakas porazka . Juz z 16kg plus bedzie .Ja bede musiala w piatek
A no to ty masz po mnie tydzień,więc fakt byłoby dobrze wytrzymać jeszcze do końca maja. Ja brałam no spę i magnez na silniejszy skurcz,ale to i tak nie powodowało żadnego skracania itp,więc myślę iż nie musisz nic brać.Termin na 27 czerwca, ale kazał się nie kierować za bardzo tą datą. Ciąża i tak rozwija się szybciej , więc będzie donoszona 31 maja, wtedy według usg skończę 37 tc. A potem mam już zielone światło na wszelką aktywność i moge rodzić
Bo teraz martwimy się porodem a do większej wagi i rozstępów przyzwyczaiłyśmy się jużZauważyłyście że im bliżej do porodu tym mniej mówimy o wadze czy rozstępach.. Ja juz do konca raczej na wagę nie wejdę