Ooo gratulacje!!Hej dziewczyny. Wczoraj o 5.52 zostałam mamą Karola ;-) 2.5 tyg przed terminem. Zdrowy , waga 2750 g . A teraz czas na karmienie .. [emoji7]
reklama
Hej dziewczyny. Wczoraj o 5.52 zostałam mamą Karola ;-) 2.5 tyg przed terminem. Zdrowy , waga 2750 g . A teraz czas na karmienie .. [emoji7]
Wow! Super! Gratulujeeeeeee!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Arya88
Fanka BB :)
Arya88
Nie nadążam za Wami, przepraszam
Słuchajcie, pamietam, że o tym już pisałyście, ale to dość dawno... rwanie krocza?
Na koniec dnia mam wrażenie, że mam dzidzię między nogami [emoji85]A wizyta w piątek...
Współczuje cholestazy, czytałam o niej, podobno swędzenie okropne Mam nadzieje, że szybko dojdziesz do siebie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja jeszcze wrażenia główki nie mam teraz, ale mocne napieranie. W poprzedniej ciąży tak miałam, ale to juz bez przerwy, jakby mi miał wypaść zaraz - ale to już 2cm rozwarcia miałam
mlodamama21
Seite
Gratulacje Też bym chciała takiego maluszka ( u mnie dziewczyny rodziły się po 4 kg).Hej dziewczyny. Wczoraj o 5.52 zostałam mamą Karola ;-) 2.5 tyg przed terminem. Zdrowy , waga 2750 g . A teraz czas na karmienie .. [emoji7]
Dziewczyny, czy można brać coś innego niż paracetamol na ból zęba? Tak mnie boli od 5, a od dzieci syropek nie działa....
Oszaleje!! Nie mogę spać od 4 bo wstałam siusiu i mały się nie ruszał nadal to go męczyłam żeby dał znać jakiś bo ani oręż snem nic ani w nocy nic to już zwątpilam.. A oczywiście pomeczyc go musiałam z pół h i sama już nie zasnęłam. Muszę dziś badania zrobić bo jutro wizyta ale to 7.30 i leżę jak głupia tyle czasu, jestem głodna, niewyspana i zła i jeszcze mi tu z boku P chrapię i zaraz wyjdę z siebie!!
mlodamama21
reklama
A jakie są normy w ciąży? W ciąży jest jakoś podniesiona chyba tak? ale nie wiem o ile..