Anusiek1508
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam i ja z tym, ze mi sie spi tfu tfu wspaniale. Dopiero wstalamI ja witam! [emoji14] a tak bym sie chciala wyspac porzadnie, a tu od polnocy do 4 bylam 4 razy siku i teraz juz nie umiem zasnac:/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ciacho przykro mi :-(No i dupa zostałam znowu przyjęta na oddział wątroba szaleje ,[emoji26] a tak fajnie było w domku
O jaaaa ! Kurcze czlowiek wstaje i takie newsy ! Gratulacje kochana :* wklej zdjecie Karolka i napisz cos wiecej - jak maly, jak Ty ! ?Hej dziewczyny. Wczoraj o 5.52 zostałam mamą Karola ;-) 2.5 tyg przed terminem. Zdrowy , waga 2750 g . A teraz czas na karmienie .. [emoji7]
A chcialabys juz ?Moje dziecko czymś wbija się w żebro a czymś w szyjke jak chodzę też co chwilę mnie tam rwie. Czy to napieranie i ten ból sprzyja chociaż rozwieraniu?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
AAAA ogromne gratulacje ;-) ;-)Hej dziewczyny. Wczoraj o 5.52 zostałam mamą Karola ;-) 2.5 tyg przed terminem. Zdrowy , waga 2750 g . A teraz czas na karmienie .. [emoji7]
Skurcze tez mam i brzuch boli od 2 tygodni, moze nawet od 2,5 ale jak pytalam o to, to stwierdził ze wszystko jest w porzadku i macica sie przygotowuje do porodu i tyle... ani razu w sumie mi szyjki nie mierzyl a bynajmniej nic nie mowil ze ma tyle i tyle
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom