reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A u mnie Świat w tym roku nie ma... Symbolicznie tylko święconka i żurek...
Od wczoraj źle się czuje więc jak ogarne jutrzejsze śniadanie to mi wystarczy pracy na te święta.

Wesołego Alleluja dla wszystkich...

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

reklama
Powiem ci szczerze ze ja mam żal do swojego ze jak urodzę to owszem posiedzi te dwa tygodnie a później będzie znowu jechać. Irracjonalny żal bo wiem ze musi pracować a jednak....hmm... aż ciężko to wytłumaczyć.

Chyba wiem co czujesz... Ja jestem zła, ze teraz wszystko na mojej głowie. Ze chetnie bym spała caly dzien a nie mogę... Ale wiem, że złość nic nie da- tylko nie potrzebnie się nakręcam.
Z drugiej strony ja nie pracuje i nie pracowałam z chwili zajscia w ciążę więc...no ktoś musi o te pieniążki zadbać.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Wow. Widzę, że i Wy macie problem z 5latkami i porzadkiem w pokoju...uhuhu- nie jestem sama[emoji3][emoji3][emoji3] Ja moją szantażuje, ze jak nie posprząta to oddam te zabawki innym dzieciom. Kurna. Działa na 2 dni. Teraz powiedziałam, ze dopoki nie zacznie sprzątać to nie dostanie żadnej nowej zabawki. Cóż...zamykam ten pokój i nawet na to nie patrze.
Wogole zrobiła się ta moja Córka taka pyskata. Rzuca fochami, zamyka sie w pokoju przede mną... Trudne dni.
Mam nadzieję, że Syn bedzie bardziej ułożony....

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Wow. Widzę, że i Wy macie problem z 5latkami i porzadkiem w pokoju...uhuhu- nie jestem sama[emoji3][emoji3][emoji3] Ja moją szantażuje, ze jak nie posprząta to oddam te zabawki innym dzieciom. Kurna. Działa na 2 dni. Teraz powiedziałam, ze dopoki nie zacznie sprzątać to nie dostanie żadnej nowej zabawki. Cóż...zamykam ten pokój i nawet na to nie patrze.
Wogole zrobiła się ta moja Córka taka pyskata. Rzuca fochami, zamyka sie w pokoju przede mną... Trudne dni.
Mam nadzieję, że Syn bedzie bardziej ułożony....

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Nie przejmuj się kochana, będzie już tylko gorzej[emoji12]

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

reklama
Do góry