reklama
Bellax123!
Fanka BB :)
Czekam jeszcze chwile i chyba jadę na IP. skurcze robia się bolesne i mam je znow od ok 3h. dzwoniłam do położnej i nastraszyła mnie porodem przedwczesnym. Ja mam dość wysoki prog bólu i wolałbym żeby się nie okazało że faktycznie rodze
Czekam jeszcze chwile i chyba jadę na IP. skurcze robia się bolesne i mam je znow od ok 3h. dzwoniłam do położnej i nastraszyła mnie porodem przedwczesnym. Ja mam dość wysoki prog bólu i wolałbym żeby się nie okazało że faktycznie rodze
Powodzenia! Trzymam kciuki zeby to byl falszywy alarm. Ale dla swojego spokoju lepiej jedz, niech sprawdza wszystko
Zycze Wam Czerwcowki, rodzinnych swiat, odpoczynku, aby nasze dzieci byly faktycznie czerwcowe zeby porody przebiegaly szybko i prawie bezbolesnie! I zebysmy sie jutro najadly do woli bez obaw ze dopadnie nas potem zgaga
My na swieta jestesmy najpierw u jednych, potem u drugich rodzicow wiec nie musialam ani sprzatac, ani gotowac, co mnie cieszy bo faktycznie odpoczywam oczywiscie pomoglam mamie ale to byla raczej przyjemnosc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
SisiP
Bellax jedz na IP bo to dlugo trwa a po co masz sie stresowac i meczyc. Dawaj znaka co z Toba.Czekam jeszcze chwile i chyba jadę na IP. skurcze robia się bolesne i mam je znow od ok 3h. dzwoniłam do położnej i nastraszyła mnie porodem przedwczesnym. Ja mam dość wysoki prog bólu i wolałbym żeby się nie okazało że faktycznie rodze
A ja Wam wszystkim kochane zycze zdrowych, spokojnych i radosnych swiat! Wesolego jajka i mokregi dyngusa
emkamat10
O kurcze, czemu takie niskie ?? :/
Ja dziś wyprawke dokończyłam, jak wszystko przyjdzie to kiedyś się spakuje, ubrania popiore i zotanie czekać na poród
Wesołych Świąt dziewczyny !!! :*
Zapewne kombo dopegyt+pogoda :/
Marciotek88
Lepiej jedz i sprawdź.Czekam jeszcze chwile i chyba jadę na IP. skurcze robia się bolesne i mam je znow od ok 3h. dzwoniłam do położnej i nastraszyła mnie porodem przedwczesnym. Ja mam dość wysoki prog bólu i wolałbym żeby się nie okazało że faktycznie rodze
Trzymam kciuki,oby to był fałszywy alarm!
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Bella to jedź i nie czekaj!! Daj znać jaka sytuacja.Czekam jeszcze chwile i chyba jadę na IP. skurcze robia się bolesne i mam je znow od ok 3h. dzwoniłam do położnej i nastraszyła mnie porodem przedwczesnym. Ja mam dość wysoki prog bólu i wolałbym żeby się nie okazało że faktycznie rodze
Rybcia2309
Trzymaj się babo i koniecznie daj znać co u was nie martwią się nasze dzieciaczki już dużeCzekam jeszcze chwile i chyba jadę na IP. skurcze robia się bolesne i mam je znow od ok 3h. dzwoniłam do położnej i nastraszyła mnie porodem przedwczesnym. Ja mam dość wysoki prog bólu i wolałbym żeby się nie okazało że faktycznie rodze
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
emkamat10
@Bellax123! dawaj znać po IP!
reklama