reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja dzś z rana naschylałam się trochę i teraz krzyż juz tak boli, że ledwo chodzę. A jeszcze kilka rzeczy przede mną.
Odechciewa mi się świętować jutro. Wolałabym przeleżeć z książką cały dzień.

reklama
Czekam jeszcze chwile i chyba jadę na IP. skurcze robia się bolesne i mam je znow od ok 3h. dzwoniłam do położnej i nastraszyła mnie porodem przedwczesnym. Ja mam dość wysoki prog bólu i wolałbym żeby się nie okazało że faktycznie rodze

w57vyx8dubspq12k.png

Czekam jeszcze chwile i chyba jadę na IP. skurcze robia się bolesne i mam je znow od ok 3h. dzwoniłam do położnej i nastraszyła mnie porodem przedwczesnym. Ja mam dość wysoki prog bólu i wolałbym żeby się nie okazało że faktycznie rodze

w57vyx8dubspq12k.png

Powodzenia! Trzymam kciuki zeby to byl falszywy alarm. Ale dla swojego spokoju lepiej jedz, niech sprawdza wszystko:)

Zycze Wam Czerwcowki, rodzinnych swiat, odpoczynku, aby nasze dzieci byly faktycznie czerwcowe ;) zeby porody przebiegaly szybko i prawie bezbolesnie! I zebysmy sie jutro najadly do woli bez obaw ze dopadnie nas potem zgaga :p

My na swieta jestesmy najpierw u jednych, potem u drugich rodzicow wiec nie musialam ani sprzatac, ani gotowac, co mnie cieszy bo faktycznie odpoczywam:) oczywiscie pomoglam mamie ale to byla raczej przyjemnosc:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

w57vyx8dubspq12k.png
Bellax jedz na IP bo to dlugo trwa a po co masz sie stresowac i meczyc. Dawaj znaka co z Toba.
A ja Wam wszystkim kochane zycze zdrowych, spokojnych i radosnych swiat! Wesolego jajka i mokregi dyngusa :)

w57vyx8dubspq12k.png
Lepiej jedz i sprawdź.
Trzymam kciuki,oby to był fałszywy alarm!

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

w57vyx8dubspq12k.png
Bella to jedź i nie czekaj!! Daj znać jaka sytuacja.

w57vyx8dubspq12k.png
Trzymaj się babo i koniecznie daj znać co u was nie martwią się nasze dzieciaczki już duże

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry