reklama
melomanka
Fanka BB :)
Matko, z tego calego zamieszania zyczenia na watku zakupowym napisalam [emoji12] W taki razie jeszcze raz życze wszystkim czerwcowkom Wesolych Świat!
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Matka:)
Chyba wiem co czujesz... Ja jestem zła, ze teraz wszystko na mojej głowie. Ze chetnie bym spała caly dzien a nie mogę... Ale wiem, że złość nic nie da- tylko nie potrzebnie się nakręcam.
Z drugiej strony ja nie pracuje i nie pracowałam z chwili zajscia w ciążę więc...no ktoś musi o te pieniążki zadbać.
Matka:)
Wow. Widzę, że i Wy macie problem z 5latkami i porzadkiem w pokoju...uhuhu- nie jestem sama[emoji3][emoji3][emoji3] Ja moją szantażuje, ze jak nie posprząta to oddam te zabawki innym dzieciom. Kurna. Działa na 2 dni. Teraz powiedziałam, ze dopoki nie zacznie sprzątać to nie dostanie żadnej nowej zabawki. Cóż...zamykam ten pokój i nawet na to nie patrze.
Wogole zrobiła się ta moja Córka taka pyskata. Rzuca fochami, zamyka sie w pokoju przede mną... Trudne dni.
Mam nadzieję, że Syn bedzie bardziej ułożony....
Wogole zrobiła się ta moja Córka taka pyskata. Rzuca fochami, zamyka sie w pokoju przede mną... Trudne dni.
Heda
Nie przejmuj się kochana, będzie już tylko gorzej[emoji12]Wow. Widzę, że i Wy macie problem z 5latkami i porzadkiem w pokoju...uhuhu- nie jestem sama[emoji3][emoji3][emoji3] Ja moją szantażuje, ze jak nie posprząta to oddam te zabawki innym dzieciom. Kurna. Działa na 2 dni. Teraz powiedziałam, ze dopoki nie zacznie sprzątać to nie dostanie żadnej nowej zabawki. Cóż...zamykam ten pokój i nawet na to nie patrze.
*Vanilia*
Moderatorka
[/QUOTE]Nie przejmuj się kochana, będzie już tylko gorzej[emoji12]
[emoji23] no to pocieszenie.... Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać [emoji33]
reklama