To juz moje trzecie zapalenie ucha w ciazy, dwa razy mialam antybiotyk
Leze na termoforze, cieplo troche lagodzi bol.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To juz moje trzecie zapalenie ucha w ciazy, dwa razy mialam antybiotyk
Ja na szczęście wytrzymuje cala noc. Chyba że mąż mnie obudzi o 5 jak wychodzi do pracy to pójdę. Ale ja od zawsze sporo przed snem wypijam ,to chyba tak źle nie jest.ciekawi mnie ile razy dziennie chodzicie do Wc , ja jutro policzę tak z ciekawości bo mi się wydaje ze dość rzadko chodzę .Mi się zdarzyło kilka razy popuścić przy kichnięciu ale jak sobie zrobię pól przysiad to mogę kichać na sucho dowoli
Dziewczyny pytanie przed snem Moje cisnienie 130/55 czy jest normalne? Miewam raczej 110/70 .Nie znam sie [emoji849]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ooo zrobmy ranking ja w nocy nie wstaje raczej za to w pracy duzo pije i nadrabiamciekawi mnie ile razy dziennie chodzicie do Wc , ja jutro policzę tak z ciekawości bo mi się wydaje ze dość rzadko chodzę .Mi się zdarzyło kilka razy popuścić przy kichnięciu ale jak sobie zrobię pól przysiad to mogę kichać na sucho dowoli
Mój też, ale przez całą noc ani razu nie byłam w łazienceNo to ja już raz zaliczyłam bo mnie mąż o 5.00 obudził.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom