reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

U mnie dawno temu zapalenie ucha skończyło się seria zastrzyków w tylek, nie wiem jak to w ciąży wyglada. Miałam też jakieś krople do ucha. I z zaleceń to spać na tym bolącym uchu by wydzielina wypływała . Współczuję bo jest to nieprzyjemnie i boli:( i może się po tym słuch pogorszyć

To juz moje trzecie zapalenie ucha w ciazy, dwa razy mialam antybiotyk :(

Leze na termoforze, cieplo troche lagodzi bol.

reklama
ciekawi mnie ile razy dziennie chodzicie do Wc , ja jutro policzę tak z ciekawości bo mi się wydaje ze dość rzadko chodzę .Mi się zdarzyło kilka razy popuścić przy kichnięciu ale jak sobie zrobię pól przysiad to mogę kichać na sucho dowoli ;)

ciekawi mnie ile razy dziennie chodzicie do Wc , ja jutro policzę tak z ciekawości bo mi się wydaje ze dość rzadko chodzę .Mi się zdarzyło kilka razy popuścić przy kichnięciu ale jak sobie zrobię pól przysiad to mogę kichać na sucho dowoli ;)
Ja na szczęście wytrzymuje cala noc. Chyba że mąż mnie obudzi o 5 jak wychodzi do pracy to pójdę. Ale ja od zawsze sporo przed snem wypijam ,to chyba tak źle nie jest.

Dziewczyny pytanie przed snem Moje cisnienie 130/55 czy jest normalne? Miewam raczej 110/70 .Nie znam sie [emoji849]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Nie martw się na zapas jest stabilne. Górna granica to 140/90. Może się zdenerwowałas albo zmeczylas dziś czymś i przez to? Warto kontrolować ciśnienie. Badań cnajmniej 3 razy dziennie o stałych porach i będziesz wiedziała czy to tak jednorazowo czy się coś dzieje. Ja dziś miałam też podwyższone ale myślę że to że względu na zmianę pogody jakoś. Podobno ma się ochlodzic a ja odczuwam zawsze większe zmiany ciśnieniem.

Ooo zrobmy ranking ;) ja w nocy nie wstaje raczej za to w pracy duzo pije i nadrabiam ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry