reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

U mnie dawno temu zapalenie ucha skończyło się seria zastrzyków w tylek, nie wiem jak to w ciąży wyglada. Miałam też jakieś krople do ucha. I z zaleceń to spać na tym bolącym uchu by wydzielina wypływała . Współczuję bo jest to nieprzyjemnie i boli:( i może się po tym słuch pogorszyć

To juz moje trzecie zapalenie ucha w ciazy, dwa razy mialam antybiotyk :(

Leze na termoforze, cieplo troche lagodzi bol.

reklama
ciekawi mnie ile razy dziennie chodzicie do Wc , ja jutro policzę tak z ciekawości bo mi się wydaje ze dość rzadko chodzę .Mi się zdarzyło kilka razy popuścić przy kichnięciu ale jak sobie zrobię pól przysiad to mogę kichać na sucho dowoli ;)

ciekawi mnie ile razy dziennie chodzicie do Wc , ja jutro policzę tak z ciekawości bo mi się wydaje ze dość rzadko chodzę .Mi się zdarzyło kilka razy popuścić przy kichnięciu ale jak sobie zrobię pól przysiad to mogę kichać na sucho dowoli ;)
Ja na szczęście wytrzymuje cala noc. Chyba że mąż mnie obudzi o 5 jak wychodzi do pracy to pójdę. Ale ja od zawsze sporo przed snem wypijam ,to chyba tak źle nie jest.

Dziewczyny pytanie przed snem Moje cisnienie 130/55 czy jest normalne? Miewam raczej 110/70 .Nie znam sie [emoji849]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Nie martw się na zapas jest stabilne. Górna granica to 140/90. Może się zdenerwowałas albo zmeczylas dziś czymś i przez to? Warto kontrolować ciśnienie. Badań cnajmniej 3 razy dziennie o stałych porach i będziesz wiedziała czy to tak jednorazowo czy się coś dzieje. Ja dziś miałam też podwyższone ale myślę że to że względu na zmianę pogody jakoś. Podobno ma się ochlodzic a ja odczuwam zawsze większe zmiany ciśnieniem.

Ooo zrobmy ranking ;) ja w nocy nie wstaje raczej za to w pracy duzo pije i nadrabiam ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry