reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

O sikanie na tapecie ;) Ja całą noc wytrzymam, tak koło 5 mnie bierze jak mąż wstaje.Ale za to w dzień co wypiję to wysikam.No bez kitu co chwilę muszę , no w majty nie narobię.A najgorzej jak mam napad głupawy to już koniec- kibel musi być pod nosem ;)

reklama
O sikanie na tapecie ;) Ja całą noc wytrzymam, tak koło 5 mnie bierze jak mąż wstaje.Ale za to w dzień co wypiję to wysikam.No bez kitu co chwilę muszę , no w majty nie narobię.A najgorzej jak mam napad głupawy to już koniec- kibel musi być pod nosem ;)
To podajmy sobie rece [emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png

To nie z nietrzymaniem moczu nie mam problemu. A z chodzeniem to wc. Juz tak. Często chodze :/ co prawda duzo pije więc hyy w nocy tez wstaje ze 3 razy do córki to przy okazji zaliczam wc ,ale też i w nocy pije wody duzo.

5djylbetecfse5n6.png

W dzień chodzę co chwila, ale dlatego, że dużo pije 2-3 l wody dziennie. Czasami przed snem potrafię wypić na raz pół butelki mineralnej, to potem mam pielgrzymki do toalety co pół godziny. Zdarzyło mi się popuścić w 4-5 miesiącu.

Ja w nocy nie wstaję, w 5mies miałam tak, że się budziłam o 5 i musiałam a potem przeszło.
A w dzień jak mi się zachce to specjalnie trochę czekam, czasem 15min, a czasem nawet godz zanim pójdę. A i tak są dni kiedy siusiam chyba co dwie godziny [emoji4]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

To ja w nocy raz muszę wstać tak koło 2-3 a później to zależy czy mnie M obudzi czy nie [emoji12] w dzień zkolei bardzo często bo bardzo dużo pije a najczęściej pije wodę więc latam jak głupia

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Dziewczyny, jak Wasze maluchy mają czkawkę to jak to czujecie? Regularne krótkie ruchy np co 1sek? To mi się wydaje mega często [emoji4]

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Mniej więcej, teraz raz tak miałam tak czesto, aż mi go było żal. Wydaje mi się że w poprzeniej ciazy jak czułam czkawke to były trochę dłuższe odstępy.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Do góry