reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja nie wiem dlaczego to sie dzieje :( dbam o siebie, uwazam, biore wszystkie leki, a ciagle cos. Kocham te dzieci, czekamy na nie i beda mialy dobrze z nami. Juz chyba z bezsilnosci leca mi lzy.

Suelen bo to czasem tak jest..ja z kazda ciaza mam pod gore.. najstarsza cala ciaza na podtrzymaniu..11 razy w szpitalu, w koncu na koncu zatrucie i dziecko wyjete sine przez cc i to cudem boskim ze maz mnie zmusil do jazdy na IP..druga ciaza odeszly wody w 26tyg mowili ze raczej nic sie nie da zrobic i dali sterydy na plucka..z ta ciaza bylam w szpitalu 10 razy w tym na wyciagu lezalam 3 tygodnie..

Teraz tez ta szyjka daje czadu a przeciez leze duzo, nie dzwigam, nie jezdze nigdzie sama..jestem mloda, zdrowa a widzisz jakos organizm sobie nie razi [emoji52]

reklama
Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwii :( szybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki :( leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki :(

Kochana kcuki zaciśnięte z całej siły. To strasznie niesprawiedliwe ze tak ta ciąża przebiega z zakretami :) ale jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze :* trzymaj sie dzielna dziewczyno :)

Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwii :( szybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki :( leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki :(

Jestem z wami sercem i modlę się za was.

Suelen trzymam za Was mocno kciuki :*

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Suelen ale.mnie zmartwiłaś z rana... Współczuję ciężkiej nocki wyobrażam sobie co przeżywacie, jak leki zadziałały i już nie krwawisz to będzie dobrze. U mnie było podobnie cała noc strachu a potem powoli do przodu. Plamienia miałam jeszcze dwa tyg po tym incydencie to dość normalne. Jakie leki dostajesz? Może cyklonamine dożylnie? Powinna pomóc.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Suelen trzymam za Was kciuki! Dacie rade, nie ma innego wyjscia- musi byc dobrze! Dziewczynki jeszcze troche posiedza w brzuchu, a potem Ty juz bedziesz cieszyla sie swoimi Maluszkami a my bedziemy wielorybami ;) sciskam mocno i jestem z Wami myslami!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Sulen mocno trzym kciuki!!!!! Dacie rade! Dziewczynki są silne! Walczcie o każdy dzien w brzuchu! Włącz pozytywne myślenie bo to połowa sukcesu!!!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry