reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Suelen trzymam kciuki by dzidzie dotrwały do tego 28tygodnia, a nawet życzę by były tam jeszcze dłużej. Musi być dobrze. Synek na pewno tęskni, ale to w perspektywie dalszych szczęśliwych lat z siostrami i mamusią tylko chwila. Ściskam mocno

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Wybaczcie, ze tak sie wam zale zlymi nowinami, ale tylko wy zrozumiecie.

Bylam na "badaniu", ale mowi, ze nie bada szyjki, bo co jej dotykali to skurcze gorsze i bardziej krwawila.

Potrzymaja mnie do bezpiecznego terminu, aby okruszki jak nadluzej siedzialy.

No i sje poryczalam tam.

Po to tu jesteśmy. Mam nadzieję że wytrzymacie chociaż te 3 tyg jeszcze a najlepiej do 30tc. Jeśli krwawienie jest z szyjki to nie jest najgorzej.
A synkiem kto się opiekuje? Nie martw się na zapas napewno świetnie sobie radzą.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie moge spac :( stres mnie zjada :(

Trzymajcie mocno kciuki. Narazie nie ma krwawienia tylko plamienie, wiec to chyba dobry znak. Leki pomagaja... tak mysle.

Trzymam z całych sił kciuki za Ciebie a małemu w brzuchu mówię, żeby trzymał kciuki za swoje koleżanki! :) będzie dobrze zobaczysz! Nie ma innego wyjścia! Myślę o Was!

Suelen dacie rade jeszcze chociaz te 3 tygodnie :* masz lezec i palcem nie kiwac ;) teoj synek jest juz duzy ma opieke nie martw sie. Teraz wasz trzypak kest najwazniejszy :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Suelen kochana trzymaj się. Tyle osób tutaj o Was myśli teraz, trzymamy kciuki musi być dobrze przy takiej grupie wsparcia :-) Koniecznie pisz co u Ciebie i dziewczynek.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwii :( szybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki :( leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki :(

Trzymaj się kochana trzymam kciuki

34bwdqk3xt29egh4.png

reklama
Wybaczcie, ze tak sie wam zale zlymi nowinami, ale tylko wy zrozumiecie.

Bylam na "badaniu", ale mowi, ze nie bada szyjki, bo co jej dotykali to skurcze gorsze i bardziej krwawila.

Potrzymaja mnie do bezpiecznego terminu, aby okruszki jak nadluzej siedzialy.

No i sje poryczalam tam.

Przestań przepraszać po to jesteśmy aż się z Tobą popłakałam to jest mega ciężkie ale wierz że będzie dobrze ściskam mocno

34bwdqk3xt29egh4.png

Do góry