reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie moge spac :( stres mnie zjada :(

Trzymajcie mocno kciuki. Narazie nie ma krwawienia tylko plamienie, wiec to chyba dobry znak. Leki pomagaja... tak mysle.

Nie stresuj sie az tak bo swoim malym rybkom nie pomagasz :* jestes pod dobra opieka, bedzie juz tylko lepiej :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Suelen jejku trzymam mocno kciuki by dziewczynki były w brzuszku jak najdłużej! Cieszę się, że leki działają i krwawienie ustało - plamienia mogą byc jeszcze jakis czas, najważniejsze, że jest poprawa. Na pewno się mocno martwisz, ale trzeba myśleć, że wszystko będzie dobrze. Który to tydzień ciąży?

7u223e3kwboc3bjp.png

Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwii :( szybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki :( leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki :(

Suelen kochana wszystko bedzie dobrze! Jestes pod opieką lekarzy to musi być dobrze! Trzymam kciuki!

5djylbetecfse5n6.png

Suelen, o kurde współczuję. Trzymam kciuki by wszystko było dobrze z dziewczynkami

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

O kurcze Suelen z całej siły trzymam kciuki [emoji8] Trzymajcie się mocno. Tyle już przeszłaś i co chwilę coś [emoji22] Ja jednak jestem PEWNA że będzie wszystko dobrze [emoji4] Postaraj się jak najwięcej spać. Buziaczki Kochana [emoji182]Jesteśmy z Wami [emoji173]

16udskjopmtfyunf.png

Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwii :( szybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki :( leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki :(

Jezu malutkie trzymajcie sie ...nogi na wyciag dac i lezec ile tylko wytrzymacie..

reklama
Do góry