reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwii :( szybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki :( leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki :(

Trzymam za was bardzo mocno kciuki! Coreczki takiej mamusi musza byc silne kochana wszystko musi sie poukladac.

reklama
Ja nie wiem dlaczego to sie dzieje :( dbam o siebie, uwazam, biore wszystkie leki, a ciagle cos. Kocham te dzieci, czekamy na nie i beda mialy dobrze z nami. Juz chyba z bezsilnosci leca mi lzy.

Wszystko będzie dobrze, najważniejsze że jesteście pod fachową opieką, trzymamy mocno kciuki

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwii :( szybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki :( leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki :(

Trzymam kciuki ! Dacie rade jak najdluzej :*

p19u9jcg81ehxczt.png

Pomocy co ile godzin mogę apapa bo ząb mnie boli nie wiem o której znajdę dentystę a na dodatek całą noc z gorączką mój synek po szczepienie jestem tragicznie zmęczona [emoji58]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Suelen nie wiem co ci napisać to trudna sytuacja ale trzeba miec nadzieje.Ide dzis na msze św Rity to pomodle sie w twojej intencji.

reklama
Do góry