reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Wybaczcie, ze tak sie wam zale zlymi nowinami, ale tylko wy zrozumiecie.

Bylam na "badaniu", ale mowi, ze nie bada szyjki, bo co jej dotykali to skurcze gorsze i bardziej krwawila.

Potrzymaja mnie do bezpiecznego terminu, aby okruszki jak nadluzej siedzialy.

No i sje poryczalam tam.

Bylam na "badaniu", ale mowi, ze nie bada szyjki, bo co jej dotykali to skurcze gorsze i bardziej krwawila.

No i sje poryczalam tam.

Ja Ci się nie dziwię... mi się ryczec chce jak czytam... A jaki to jest bezpieczny termin i który masz tydzień bo nie widzę w apce?

16udskjopmtfyunf.png

No i sje poryczalam tam.

A już widzę który [emoji4] pisz ile chcesz byle dużo [emoji12] od tego jesteśmy [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png

Pytalam co to znaczy bezpieczny? Lekarz mowi kazdy nastepny dzien, ale do 28 musimy ciagnac.

Mam wyrzuty sumienia o mojego synka, ktory jest w domu.

Pytalam co to znaczy bezpieczny? Lekarz mowi kazdy nastepny dzien, ale do 28 musimy ciagnac.

Mam wyrzuty sumienia o mojego synka, ktory jest w domu.

Żadnych wyrzutów sumienia!!!!! Nie jesteś na imprezie czy wyjeździe. Jesteś w szpitalu dla dobra Maluchów. Sądzę że Ty bardziej przeżywasz tę rozłąkę niż On[emoji4] Na pewno tęskni ale małe dzieci inaczej to czują. Dacie radę tylko bądź tak silna jak do tej pory [emoji9]

16udskjopmtfyunf.png

Suelen kochana trzymaj sie :* az sie poplakalam jak przeczytalam o krwawieniu... Pisz jak najwiecej a synek zrozumie nie przejmuj sie! Wynagrodzisz mu wszystko jak przyjdzie na to czas :*

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Suelen dopiero przeczytałam... Mooooooocno trzymamy kciuki, a wiesz, że nasze kciukasy czynią cuda!!!! Musi być dobrze, nie ma innej opcji!!!! A o synka się nie martw, na pewno jest pid dobrą opieką, zresztą to duży i mądry chłopaczek, więc zrozumie. Buziaczki dla Ciebie Kochana.

Do góry