reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja nie wiem dlaczego to sie dzieje :( dbam o siebie, uwazam, biore wszystkie leki, a ciagle cos. Kocham te dzieci, czekamy na nie i beda mialy dobrze z nami. Juz chyba z bezsilnosci leca mi lzy.

Suelen bo to czasem tak jest..ja z kazda ciaza mam pod gore.. najstarsza cala ciaza na podtrzymaniu..11 razy w szpitalu, w koncu na koncu zatrucie i dziecko wyjete sine przez cc i to cudem boskim ze maz mnie zmusil do jazdy na IP..druga ciaza odeszly wody w 26tyg mowili ze raczej nic sie nie da zrobic i dali sterydy na plucka..z ta ciaza bylam w szpitalu 10 razy w tym na wyciagu lezalam 3 tygodnie..

Teraz tez ta szyjka daje czadu a przeciez leze duzo, nie dzwigam, nie jezdze nigdzie sama..jestem mloda, zdrowa a widzisz jakos organizm sobie nie razi [emoji52]

reklama
Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwii :( szybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki :( leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki :(

Kochana kcuki zaciśnięte z całej siły. To strasznie niesprawiedliwe ze tak ta ciąża przebiega z zakretami :) ale jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze :* trzymaj sie dzielna dziewczyno :)

Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwii :( szybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki :( leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki :(

Jestem z wami sercem i modlę się za was.

Suelen trzymam za Was mocno kciuki :*

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Suelen ale.mnie zmartwiłaś z rana... Współczuję ciężkiej nocki wyobrażam sobie co przeżywacie, jak leki zadziałały i już nie krwawisz to będzie dobrze. U mnie było podobnie cała noc strachu a potem powoli do przodu. Plamienia miałam jeszcze dwa tyg po tym incydencie to dość normalne. Jakie leki dostajesz? Może cyklonamine dożylnie? Powinna pomóc.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Suelen trzymam za Was kciuki! Dacie rade, nie ma innego wyjscia- musi byc dobrze! Dziewczynki jeszcze troche posiedza w brzuchu, a potem Ty juz bedziesz cieszyla sie swoimi Maluszkami a my bedziemy wielorybami ;) sciskam mocno i jestem z Wami myslami!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Sulen mocno trzym kciuki!!!!! Dacie rade! Dziewczynki są silne! Walczcie o każdy dzien w brzuchu! Włącz pozytywne myślenie bo to połowa sukcesu!!!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry