reklama
tynka2506
Fanka BB :)
A my dzisiaj dzień pod znakiem wizyt u babć, od rana siedziałam z dziewczynami i robiłam prezent dl babci 100 powodów dla których kochamy babcie
Czekam z niecierpliwoscią na wyniki z moczu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam z niecierpliwoscią na wyniki z moczu
Witam Was, ja od wtorku w szpitalu i pobędę tu jeszcze trochę. Z ciążą wszystko ok a ja cierpię na przewlekła biegunkę, okazało sie ze moja antybiotykoterapia sie do tego przyczyniła i rozwinęła sie u mnie bakteria, która właśnie powoduje takie biegunki. Mówię Wam czuje sie jak dętka, 3 kg mniej siły brak ale już widzę światełko w tunelu bo jakby już bylo ciut lepiej.
Do dziewczyn ze skurczami leczcie jak najwiecej, łykajcie magnez, nospe i jak macie zaleconą luteinę lub duphaston to tez bierzcie. Ja to wszystko dostaje tu w pakiecie bo boja sie ze jak jelita pracują to mogą powodować skurcze.
Pozdrawiam Was gorąco [emoji3]
Do dziewczyn ze skurczami leczcie jak najwiecej, łykajcie magnez, nospe i jak macie zaleconą luteinę lub duphaston to tez bierzcie. Ja to wszystko dostaje tu w pakiecie bo boja sie ze jak jelita pracują to mogą powodować skurcze.
tynka2506
U
użytkownik 167877
Gość
Wydaje mi się, że odrobinkę. Jak leżę to jest w miarę ok . Narazie nie jest gorzej [emoji4] daje czas leką aż zaczną działać. Jak nie bd zmiany to na bank szpital. Nie bd ryzykować. [emoji4]Madzien czyli jakaś poprawa jest?
Kum
Hej hej
Pol dnia do was pisze. Jednego posta mi zzarlo..ja biore luteine i magnez. z suplementow nie regularnie biore kwasy omega magnez i wit d.
Okazalo sie ze bedzie drugi chlopak !! Synek juz dosc ruchliwy, czuje go czesto. Jak bedzie tak ruchliwy jak pierwszy to bedzie ciezko ale fajnie bedzie dwoch chlopakow !! Ja to chyba taka matka chlopcow jestem
O matko ale ci ta biegunka teraz dokucza !!! Zdrowka !!
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Pol dnia do was pisze. Jednego posta mi zzarlo..ja biore luteine i magnez. z suplementow nie regularnie biore kwasy omega magnez i wit d.
Okazalo sie ze bedzie drugi chlopak !! Synek juz dosc ruchliwy, czuje go czesto. Jak bedzie tak ruchliwy jak pierwszy to bedzie ciezko ale fajnie bedzie dwoch chlopakow !! Ja to chyba taka matka chlopcow jestem
O matko ale ci ta biegunka teraz dokucza !!! Zdrowka !!
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Heda
Najważniejsze że z dzieckiem wszytko ok. A reszta się pomału unormuje. Trzymam za was kciuki.Witam Was, ja od wtorku w szpitalu i pobędę tu jeszcze trochę. Z ciążą wszystko ok a ja cierpię na przewlekła biegunkę, okazało sie ze moja antybiotykoterapia sie do tego przyczyniła i rozwinęła sie u mnie bakteria, która właśnie powoduje takie biegunki. Mówię Wam czuje sie jak dętka, 3 kg mniej siły brak ale już widzę światełko w tunelu bo jakby już bylo ciut lepiej.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama