Daktyl2016
Fanka BB :)
Zoja rychłego powrotu do normalności.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skacząca powieka to częsty objaw przemęczenia i stresu, niekoniecznie niedobór samego magnezu (niestety ja tak miewam) i zamiast się faszerować poszłabym na badanie krwi. Oczywiście zamiast tego możesz suplementować się, ale na rezultat trzeba czekać min 2 tygodnie (wynik krwi 12h?). Nie osadzam, ale wdaje mi się, że żyjemy w czasach gdzie wygodniej jest iść do apteki i poprosić o suplement, niżeli zbadać rzeczywisty problem.Dziewczyny od wczoraj drga mi powika :/ pewnie przez niedobory magnezu .,myślicie że bez konsultacji z lekarzem mogę wziąść magnez?
Oznaczenie poziomu magnezu kosztuje ok 5, 6zł więc przy robieniu morfologii warto poprosić o Dodatkowe badanie. Ja ostatnio robiłam i niby jeszcze magnez mam w normie ale dolna granica więc zaczynamy brać suplementy.Skacząca powieka to częsty objaw przemęczenia i stresu, niekoniecznie niedobór nie samego magnezu (niestety ja tak miewam) i zamiast się faszerować poszłabym na badanie krwi. Oczywiście zamiast tego możesz suplementować się, ale na rezultat trzeba czekać min 2 tygodnie (wynik krwi 12h?). Nie osadzam, ale wdaje mi się, że żyjemy w czasach gdzie wygodniej jest iść do apteki i poprosić o suplement, niżeli zbadać rzeczywisty problem.
Hehe nie mam bladego polecia, ale faktycznie brzuszek już nie jest taki mieciutki jak kiedyśA jak tam z Waszymi brzucha? Czy twarda macica oznacza twardy brzuch ? Bo ja czuję swoją macica już jest taaaaaaka duża ale dziś moja mam dotykała mojego brzucha i mowi ,,ojej nie jest takie twardy". Hmmm ?
No mój nie jest jakoś super twardy ale też i nie tski jak był, jednak jak się dziobnie palcem to czuć twardeHehe nie mam bladego polecia, ale faktycznie brzuszek już nie jest taki mieciutki jak kiedyś