reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
To chyba taki wiek ciąży, bo co 2 skarży się na ból brzucha. U mnie też to samo. Podbrzusze pobolewa na zmianę z kręgosłupem. Faszeruje się nospa luteina i magnezem i mam nadzieję że przejdzie.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie tylko krzyż pobolewał a poza tym nic. Ide a tu rozwarcie. Ale z tego co mi internety objaśniły to mnostwo dziewczyn tak ma i czasem rodza po terminie.
Ja w poprzedniej ciazy mialam skracajaca szyjke. Gin ciagle mowil ze urodzę wcześniej a urodzilam dzień po terminie. Z tym, ze wtedy naprawdę moglam duuuuzo odpoczywać. Mieszkalam z mama, ktora bardzo mi pomagała.
Teraz starsza Córka i chłop fleja... Ech...
Wczoraj docielam M, ze naucze naszego Synka dobrych nawykow, żeby nie był takim brudasem[emoji3]
Ej serio... Ja nie wiem czy oni juz tak genetycznie sa skrzywdzeni czy to wychowanie...ale jak patrze na jego matke to chyba wychowanie bo skacze jak kwoka wokół wszystkich...

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

O Boszeee dziewczyny chyba minie co?? Błagam niech minie jak najszybciej....
Madzien co znaczy "przy takiej macicy"??
Mam strasznie twarda . Obkurczoną. Nawet nie wiedziałam. Bo nie czułam że mam twarde podbrzusze. Teraz biorę leki i czuje jak mi brzuch dretwieje i się stawia ale to chyba dlatego , że macica robi się luźnejsza i się napina a nie jak wtedy cały czas napięta. Nie przejmuj się. A jak coś to idź do lekarza w poniedziałek na spokojnie. A teraz leż weź magnez i nospe . Jakby coś się działo złego to sama byś czuła że musisz do szpitala [emoji4]

reklama
Mnie tylko krzyż pobolewał a poza tym nic. Ide a tu rozwarcie. Ale z tego co mi internety objaśniły to mnostwo dziewczyn tak ma i czasem rodza po terminie.
Ja w poprzedniej ciazy mialam skracajaca szyjke. Gin ciagle mowil ze urodzę wcześniej a urodzilam dzień po terminie. Z tym, ze wtedy naprawdę moglam duuuuzo odpoczywać. Mieszkalam z mama, ktora bardzo mi pomagała.
Teraz starsza Córka i chłop fleja... Ech...
Wczoraj docielam M, ze naucze naszego Synka dobrych nawykow, żeby nie był takim brudasem[emoji3]
Ej serio... Ja nie wiem czy oni juz tak genetycznie sa skrzywdzeni czy to wychowanie...ale jak patrze na jego matke to chyba wychowanie bo skacze jak kwoka wokół wszystkich...

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Tak matki często krzywdza swoich synów nadmierna opieka. Ja Ci zrobię obiad ja Ci wybiorę skarpetki ja wyprasuje koszule i wychodzi. Wymagają mieć druga mamusie skacząca do około ;)

Do góry