reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zoja dużo zdrowia wszystko będzie dobrze kochana [emoji4]

A dziewczyny powiedzcie mi jak macie ze sluzem? Bo ja w sumie niby nie mam ale jak tylko wyjdę z ubikacji to wtedy właśnie ze mnie wypływa i nie wiem czy to normalne?

f2w3rjjg3u6s7xcm.png

reklama
No bo już schizowałam że może to wody ale w poniedziałek miałam wizytę i szyjka twarda i zamknięta ale powiedział że mam małą infekcje więc to może i od tego ale ja wy też tak macie to znaczy że to norma więc jestem już spokojna [emoji3]

f2w3rjjg3u6s7xcm.png

Mnie brzuch boli,więc leżakuje ,ale to od żelaza raczej.
I pechowy dzień dzisiaj,bo mojemu ukradli tel w pracy.:crazy:

A ja pisalam wczesniej ,ze z konta ukradli mi 500 zl okazalo sie ze to trwalo od roku i co jakis czas pieniadze znikaly i w sumie ponad 2500 zl ,w poniedzialek musze doniesc na policje,same nerwy i czuje sie jak idiotka,ze tego nie zauwazylam,ciekawe ile to by jeszcze trwalo gdybym nie dopatrzyla.

Hej Dziewczyny ;) Ale mam stron do nadrobienie!!! Zaraz poczytam co u Was.
U nas dobrze, pomijajac fakt, ze zaczynam denerwowac sie przed srodową wizytą. Nie widziałam maleństwa od 21 grudnia i ciagle mysle, czy u niego wszystko dobrze... Ech dopada mnie przedwizytowy stres :( Poza tym w pracy duzo pracy, bo koniec semestru w szkole, wiec sporo tego do ogarniecia...Aby do ferii, ktore juz za tydzien ;)

reklama
Ahh no bo oni uzywali logo IKEI i jakis rok temu wyslali mi e maila z jqkimis pytaniami,ja nigdy w ankietach nie biore udzialu,no ale ze to IKEA to myslalam,ze mozna zaufac no i sie wkopalam,ten jedyny taz.Nie dostalam zadnej informacji po tej ankiecie i olalam,troche sie zawiodlam ,ze ikea tak olewa ludzi .A oni dostali sie do moich danych i zaczeli sciagac kase, teraz do tego doszlosmy ,ze wysylali na spama informacje ,ze dziekuja za wplate,no ale kto otwiera spamy.Okazalo sie,ze nie bylam jedna i teraz to trzeba zglosic na policje to moze odzyskam pieniadze za 2 miesiace,przydaloby sie na maluszka...ale jak ich nie odzyskam to coz ..moj to juz nawet do gazety dzwonil chce ludzi ostrzec i zeby zlapali tych ludzi i zamkneli ich strone,bo to jakis serwis randkowy jak sie okazalo.

Do góry