reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Madzien ma twarda macice...
Kochana wiem jak boli szpital jak jest dziecko w domu. No i z organizacja ciezko...ale chyba trzeba bedzie... To juz nie przelewki...[emoji17]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
A my dzisiaj dzień pod znakiem wizyt u babć, od rana siedziałam z dziewczynami i robiłam prezent dl babci 100 powodów dla których kochamy babcie :)
Czekam z niecierpliwoscią na wyniki z moczu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was, ja od wtorku w szpitalu i pobędę tu jeszcze trochę. Z ciążą wszystko ok a ja cierpię na przewlekła biegunkę, okazało sie ze moja antybiotykoterapia sie do tego przyczyniła i rozwinęła sie u mnie bakteria, która właśnie powoduje takie biegunki. Mówię Wam czuje sie jak dętka, 3 kg mniej siły brak ale już widzę światełko w tunelu bo jakby już bylo ciut lepiej.

Do dziewczyn ze skurczami leczcie jak najwiecej, łykajcie magnez, nospe i jak macie zaleconą luteinę lub duphaston to tez bierzcie. Ja to wszystko dostaje tu w pakiecie bo boja sie ze jak jelita pracują to mogą powodować skurcze.
Pozdrawiam Was gorąco [emoji3]

Hej hej

Pol dnia do was pisze. Jednego posta mi zzarlo..ja biore luteine i magnez. z suplementow nie regularnie biore kwasy omega magnez i wit d.

Okazalo sie ze bedzie drugi chlopak !! Synek juz dosc ruchliwy, czuje go czesto. Jak bedzie tak ruchliwy jak pierwszy to bedzie ciezko :) ale fajnie bedzie dwoch chlopakow !! Ja to chyba taka matka chlopcow jestem :)

O matko ale ci ta biegunka teraz dokucza !!! Zdrowka !!

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Witam Was, ja od wtorku w szpitalu i pobędę tu jeszcze trochę. Z ciążą wszystko ok a ja cierpię na przewlekła biegunkę, okazało sie ze moja antybiotykoterapia sie do tego przyczyniła i rozwinęła sie u mnie bakteria, która właśnie powoduje takie biegunki. Mówię Wam czuje sie jak dętka, 3 kg mniej siły brak ale już widzę światełko w tunelu bo jakby już bylo ciut lepiej.

Do dziewczyn ze skurczami leczcie jak najwiecej, łykajcie magnez, nospe i jak macie zaleconą luteinę lub duphaston to tez bierzcie. Ja to wszystko dostaje tu w pakiecie bo boja sie ze jak jelita pracują to mogą powodować skurcze.
Pozdrawiam Was gorąco [emoji3]

Najważniejsze że z dzieckiem wszytko ok. A reszta się pomału unormuje. Trzymam za was kciuki.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry