reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja sie tez zastanawiam nad sesja, przed porodem.. szczerze.. osobiscie mi sie nie podobaja kobiety w ciazy ;p i ja siebie tez nie lubie z takim brzuchem, ale maz mnie namawia.. i mysle ze tym razem taka sesje zrobimy, no i oczywiscie po porodzie maluchowi w pierwszym tygodniu planujemy :) w poprzedniej ciazy robilam jak maly mial 3 miesiace, teraz zrobie wczesniej.

reklama
Zając kiedy planujesz robić?

Wionatq super ze chcesz dokończyć kurs. Właśnie też myślę że to fajny pomysł,ale podejrzewam że w 8 miesiącu będę jak słoń. Więc chyba zrobię to na początku kwietnia z pierwszymi promykami słońca ;-)

Bycia ja w poprzedniej ciąży kwitlam ale nie pomyślałam o tym, a teraz czuje się brzydko a bardzo chciałabym takową sesje mieć :-)

Zając kiedy planujesz robić?

Wionatq super ze chcesz dokończyć kurs. Właśnie też myślę że to fajny pomysł,ale podejrzewam że w 8 miesiącu będę jak słoń. Więc chyba zrobię to na początku kwietnia z pierwszymi promykami słońca ;-)

Właśnie, że mi została tylko praktyka do zdania to stwierdziłam, że się pospiesze bo później nie wiem czy zmieszcze się za kierownicą :D a już z dzieciątkiem nie wiem czy czasu jadę na to a jednak prawko się przydaje :)

Dzień dobry [emoji5] trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty [emoji4] napewno wszystko będzie dobrze [emoji4] a i gratuluję wczorajszych udanych wizyt [emoji8]

f2w3rjjg3u6s7xcm.png

I ja witam nowe mamy :)

Zając nie wolno?? Dlaczego nie wolno??

Biedronka jak u Ciebie??

Cześć Dziewczynki :)
Dziś mam dzień leżoszki, bo od paru dni ciągle gdzieś latam . No dopóki jeszcze mam siłę to korzystam, ale dziś w domku posiedzę.
Daktyl u mnie w miarę oky, ten początek roku zaczął się dla nas bardzo, bardzo ciężko i ciągle jakieś problemy wychodzą. Na szczęście w przyszłym tygodniu mam wizytę i podglądniemy sobie moją kluchę i może coś doktor zobaczy;) Powinnam też dostać skierowanie na połówkowe i będę się zapisywać . A w poniedziałek czekają mnie badania , w tym glukoza obciążenie bleeee:crazy:

reklama
Do góry