reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ile miałaś opóźnienia? Jeżeli powyżej 3h to należy ci się odszkodowanie.Ja własnie czekam na kasę od ryanaira za opóźnienie lotu z listopada.Warto składać takie wnioski bo czasem sporo kasy zwracają.
To się chyba zmieściło w tych 3 godz. Bo 8.50 był start. Ale i tak 4 godziny czekania na lotnisku dało mi w du...
Pozatym bilety kupiłam śmiesznie tanio więc nawet jak by mi całość zwrócili to raptem na pizzę by starczyło.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anulka po 20 tc to już poród.
Kiedyś usłyszałam od pewnej kobiety której dziecko zmarło i dowiedzieli się później (17tc) i mówi do mnie " wiesz, ja musiałam TO urodzić", do dziś nie mam z nią o czym rozmawiać, tak mnie to porazilo.... Byłam pół roku po stracie swojego dziecka.
No w sensie poród ale chyba do 22 tyg jest klasyfikowane jako poronienie Ale już nie pamiętam. Też bym z taką osobą nie mogła rozmawiać. Tylko tak mi się wydaje że my które stracilysmy dzieci inaczej na to wszystko patrzymy [emoji22] jak straciłam moją pierwszą ciążę i byłam w szpitalu to laska obok urodziła dzieciątko w 6 miesiącu. Pierwszy jej tekst jak wróciła na salę - no wreszcie mogę iść normalnie na fajkę bo się teraz nie przypier.... są ludzie i....

16udskjopmtfyunf.png

My dzisiaj mamy wizytę u lekarza, obawiam się tylko moich wyników z moczu bo mam białko w moczu miesiąc temu było to 0.5 teraz jest 6-12 co kolwiek to znaczy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za wsparcie dziewczyny :) ja dzisiaj obudziłam się po 6tej jak mąż przyszedł z pracy i tak usiadłam i mówię że głodna chyba jestem. To zjadłam bułkę z żółtym serem i zielonym ogórkiem haha i poszłam spać dalej. Teraz się obudziłam i zastanawiam się co by tu zjeść. Na pewno leki, no właśnie bo zjadłam bułkę a nie wzięłam leków na tarczyce. Ups.. Raz nie zawsze :) miłego dzionka :) aha u mnie wczoraj wieczorem zaczęłam czuć mocniejsze kopniaki bąbelka :* z wrażenia nie mogłam usnac [emoji179]

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

To się chyba zmieściło w tych 3 godz. Bo 8.50 był start. Ale i tak 4 godziny czekania na lotnisku dało mi w du...
Pozatym bilety kupiłam śmiesznie tanio więc nawet jak by mi całość zwrócili to raptem na pizzę by starczyło.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie to nie chodzi o zwrot za bilety tylko odszkodowanie za opóźnienie które w zależności od odległości i czasu opóźnienia ci się należy. Mi i meżowi za opóźnienie 3h ryanair zwraca teraz 800euro (po 400eur za osobę) odłegłość ponad 2000km. Latem za podobne opóźnienie zwócili nam 500eur. Także warto! Są strony internetowe które sie tym zajmują.Poszukaj w google zwroty za opóźnione loty może akurat się załapiesz;)

Dzień dobry dziewczyny! Dziękuję za wszystkie mile słowa fajnie jest mieć wsparcie u takich osób jak wy :) ja dopiero niedawno wstalam. Musiałam odespac ostatnie noce! Dziś idę na jazdę. Dwa lata temu zaczęłam kurs prawa jazdy i nie skończyłam. Stwierdziłam że teraz jest dobry czas na to :) dokupilam parę godzin i spróbuję się przygotować do egzaminu może teraz mi łatwiej pójdzie bo co dwie głowy to nie jedna Malutki mi pomoże :D a co do spania na plecach to hmm..ja ciągle to robię! Nie wyobrażam sobie inaczej szczególnie że strasznie mnie kręgosłup boli a w tej pozycji jakoś mniej to czuje. Przed ciaza spałam głównie na brzuchu i teraz nie wyobrażam sobie spać w jednej pozycji :D częściej staram się na bokach ale też się nie trzymam tylko lewego bo jakoś mi nie pasuje ale na plecach też się zdarza często :)

reklama
My dzisiaj mamy wizytę u lekarza, obawiam się tylko moich wyników z moczu bo mam białko w moczu miesiąc temu było to 0.5 teraz jest 6-12 co kolwiek to znaczy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tynka, mi jak wyszlo w poprzedniej ciazy bialko w moczu to odrazu dostalam skiero do szpitala. I na nastepny dzien mialam powtarzane badania. Co sie okazalo pozniej ze oczywiscie musialam zle mocz pobrac, bo w szpitalu wyniki byly juz dobre : ) ale bialko niestety jest niebezpieczne, i moze sygnalizowac rozne choroby...

Do góry