reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny trzymajcie kciuki. Wlasnie siedze pod gabinetem... Zaraz usg polowkowe.
Ale sie stresuje. A jeszcze Dzidzius wczoraj caly dzien i dzis nie daje mi oznak zycia....
Oby bylo wszystko dobrze....

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Matka kciuki bardzo zacisniete.

Chyba zaczynam czuc ktoregos maluszka. Nie tyle przez brzuch co od rana co rusz ktos jakby skoczyl mi na pecherz taka trampolina :)

Matka trzymam [emoji109][emoji109][emoji109]
Cymera rozumiem... Ja też ostatnio jak miałam doła to czytałam o poronieniach w 21 tyg [emoji22] Ale musimy odgonic źle myśli i wierzyć [emoji4] MUSI być dobrze [emoji6]

16udskjopmtfyunf.png

Cymeria nie wolno nam takich rzeczy oglądać! Niepotrzebny stres, przecież wszytko będzie dobrze. A hormony działają i depresja gotowa. Mi siostra zabroniła oglądać porody, czytać straszne historie i nakręcać się, bo w większości przypadków i tak jest wszystko dobrze! [emoji5]

Matka powodzenia! [emoji110] [emoji110] [emoji110]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Anulka po 20 tc to już poród.
Kiedyś usłyszałam od pewnej kobiety której dziecko zmarło i dowiedzieli się później (17tc) i mówi do mnie " wiesz, ja musiałam TO urodzić", do dziś nie mam z nią o czym rozmawiać, tak mnie to porazilo.... Byłam pół roku po stracie swojego dziecka.

reklama
Do góry