Ja sie tez zastanawiam nad sesja, przed porodem.. szczerze.. osobiscie mi sie nie podobaja kobiety w ciazy ;p i ja siebie tez nie lubie z takim brzuchem, ale maz mnie namawia.. i mysle ze tym razem taka sesje zrobimy, no i oczywiscie po porodzie maluchowi w pierwszym tygodniu planujemy w poprzedniej ciazy robilam jak maly mial 3 miesiace, teraz zrobie wczesniej.
reklama
Daktyl2016
Fanka BB :)
Zając kiedy planujesz robić?
Wionatq super ze chcesz dokończyć kurs. Właśnie też myślę że to fajny pomysł,ale podejrzewam że w 8 miesiącu będę jak słoń. Więc chyba zrobię to na początku kwietnia z pierwszymi promykami słońca ;-)
Wionatq super ze chcesz dokończyć kurs. Właśnie też myślę że to fajny pomysł,ale podejrzewam że w 8 miesiącu będę jak słoń. Więc chyba zrobię to na początku kwietnia z pierwszymi promykami słońca ;-)
Daktyl2016
Bycia ja w poprzedniej ciąży kwitlam ale nie pomyślałam o tym, a teraz czuje się brzydko a bardzo chciałabym takową sesje mieć :-)
Zając kiedy planujesz robić?
Właśnie, że mi została tylko praktyka do zdania to stwierdziłam, że się pospiesze bo później nie wiem czy zmieszcze się za kierownicą a już z dzieciątkiem nie wiem czy czasu jadę na to a jednak prawko się przydaje
Biedronka84
I ja witam nowe mamy
Zając nie wolno?? Dlaczego nie wolno??
Biedronka jak u Ciebie??
Cześć Dziewczynki
Dziś mam dzień leżoszki, bo od paru dni ciągle gdzieś latam . No dopóki jeszcze mam siłę to korzystam, ale dziś w domku posiedzę.
Daktyl u mnie w miarę oky, ten początek roku zaczął się dla nas bardzo, bardzo ciężko i ciągle jakieś problemy wychodzą. Na szczęście w przyszłym tygodniu mam wizytę i podglądniemy sobie moją kluchę i może coś doktor zobaczy Powinnam też dostać skierowanie na połówkowe i będę się zapisywać . A w poniedziałek czekają mnie badania , w tym glukoza obciążenie bleeee
Biedronka84
Nie wiem, ale ja mam wrażenie, że Nasi mężczyźni myślą że wiedza lepiej, mój się mądrzy, wymyśla że tego nie powinnam a co powinnam. Wkurwia mnie tym strasznie!
Mój na szczęście nie poucza , bo dostałby po głowie .
Nie wiem czemu mój suwaczek się zaciął Jestem już w 18 tygodniu
Zając Czerwcowy
Ta fotografka mówiła że najlepiej w 7 msc. Więc pewnie w kwietniuZając kiedy planujesz robić?
reklama
Biedronka84
Dziewczynki trzymam mocne kciuki za dzisiejsze Wasze wizyty Matka będzie dobrze