reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dobra zaraz was ponadrabiam bo maly śpi a tak w skrócie to mój stres był bo musiałam oddać do adopcji moja wieloletnią przyjaciółkę kotkę [emoji58] nie umiała się odnaleźć w moim małym stadzie (jak niektóre wiedzą mam hodowlę kotów brytyjskich) i ta moja bida zaczęła się chować w szafie posikiwać ze strachu [emoji58] no i szukałam bardzo chciałam super dom i w końcu się udało ale przewylam cały tydzień...I ogólnie z tą moją hodowla to jak z pracą stres za stresem ale kocham to co zrobić...

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam Was Dziewczyny, ja niestety dziś zostałam przyjęta do szpitala. Całą noc czułam skurcze i teraz muszę leżeć z wlewkami magnezu poza tym leki jakieś dostaje bo morfologia jakaś nie taka. No nic trzeba leżeć to trzeba, najważniejsze że z dzidzia wszystko ok. Pozdrawiam i idę spać dalej [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wywołuję wywołuję co tam u Was? Daj znać. Czekamy [emoji4]

16udskjopmtfyunf.png

Cześć dziewczyny ja też wczoraj miałam wizytę z szybkim usg, z malutka wszystko ok w poniedziałek połòwkowe to ja lepiej poogladam:) Martwi mnie jedna rzecz, gin mierzyła mi szyjkę I wyszło 37 mm jestem w 21 tc a w 15 u innej gin było 48. Moja gin stwierdziła że jest ok szyjka twarda i zamknięta I mam się wogòle tym nie przejmować. A wy jak myślicie bo mine to jednak trochę niepokoi?

Ta fotografka mówiła że najlepiej w 7 msc. Więc pewnie w kwietniu :)

p19u9jcg81ehxczt.png
Może i ja sobie machne sesje [emoji16] choć czuję się beznadziejnie brzydka huhi
Dzień dobry [emoji4]
Dziewczynom po wizytach gratuluję dobrych wieści [emoji8] Yoohoosek współczuję czekania na płeć [emoji53]
Witam nową Mamę [emoji6] Wionatq pisz o czym chcesz i kiedy chcesz. Jesteśmy tu po to żeby się wspierać lub czasem po prostu kopnąć w doopkę [emoji48]
Ja też przytyłam Ale nie ma co się dziwić jak jem [emoji14] dzisiaj np zapraszam na pierogi ruskie- będzie lepionko.
Leżę w łóżku rano i mówię do męża- jak ja bym chciała żeby już był maj.... albo przynajmniej kwiecień.... a On na to - no dobra marzec.... hmmm to może zostańmy przy tym styczniu [emoji28]
Miłego dzionka [emoji9]

16udskjopmtfyunf.png

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny ja też wczoraj miałam wizytę z szybkim usg, z malutka wszystko ok w poniedziałek połòwkowe to ja lepiej poogladam:) Martwi mnie jedna rzecz, gin mierzyła mi szyjkę I wyszło 37 mm jestem w 21 tc a w 15 u innej gin było 48. Moja gin stwierdziła że jest ok szyjka twarda i zamknięta I mam się wogòle tym nie przejmować. A wy jak myślicie bo mine to jednak trochę niepokoi?

Ja mam 45mm.. w 20 tyg, kolezanka jest w 22 tyg i ma 35mm, lekarz zalecila jej oszczedzanie sie, lezenie, bo szyjka jest krotka, i jak cos powiedziala ze ja podszyja. Musisz obserwowac czy tez nie masz czestych skurczow itp.

Okazało się ze lekarz zachorował i dzisiaj mnie nie przyjmie, dopiero w poniedziałek postanowiłam ze jutro zrobię kolejne badanie moczu i sprawdzę te białko jeszcze raz.

Miałam dziś iść do lekarza, żeby przedłużył mi L4, ale dzwonili z przychodni , że wizyta jest przełożona na jutro. Myślicie ,że wypisze mi jutro za dziś też te zwolnienie, można tak pisać wstecz ? Mój mąż mnie nastraszył , że będę miała problemy a przecież to nie moja wina..

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Miałam dziś iść do lekarza, żeby przedłużył mi L4, ale dzwonili z przychodni , że wizyta jest przełożona na jutro. Myślicie ,że wypisze mi jutro za dziś też te zwolnienie, można tak pisać wstecz ? Mój mąż mnie nastraszył , że będę miała problemy a przecież to nie moja wina..

w57vxzkr0voyai9q.png

Mi wypisują na 4 dni wstecz

Do góry