reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dobra zaraz was ponadrabiam bo maly śpi a tak w skrócie to mój stres był bo musiałam oddać do adopcji moja wieloletnią przyjaciółkę kotkę [emoji58] nie umiała się odnaleźć w moim małym stadzie (jak niektóre wiedzą mam hodowlę kotów brytyjskich) i ta moja bida zaczęła się chować w szafie posikiwać ze strachu [emoji58] no i szukałam bardzo chciałam super dom i w końcu się udało ale przewylam cały tydzień...I ogólnie z tą moją hodowla to jak z pracą stres za stresem ale kocham to co zrobić...

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam Was Dziewczyny, ja niestety dziś zostałam przyjęta do szpitala. Całą noc czułam skurcze i teraz muszę leżeć z wlewkami magnezu poza tym leki jakieś dostaje bo morfologia jakaś nie taka. No nic trzeba leżeć to trzeba, najważniejsze że z dzidzia wszystko ok. Pozdrawiam i idę spać dalej [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wywołuję wywołuję co tam u Was? Daj znać. Czekamy [emoji4]

16udskjopmtfyunf.png

Cześć dziewczyny ja też wczoraj miałam wizytę z szybkim usg, z malutka wszystko ok w poniedziałek połòwkowe to ja lepiej poogladam:) Martwi mnie jedna rzecz, gin mierzyła mi szyjkę I wyszło 37 mm jestem w 21 tc a w 15 u innej gin było 48. Moja gin stwierdziła że jest ok szyjka twarda i zamknięta I mam się wogòle tym nie przejmować. A wy jak myślicie bo mine to jednak trochę niepokoi?

Ta fotografka mówiła że najlepiej w 7 msc. Więc pewnie w kwietniu :)

p19u9jcg81ehxczt.png
Może i ja sobie machne sesje [emoji16] choć czuję się beznadziejnie brzydka huhi
Dzień dobry [emoji4]
Dziewczynom po wizytach gratuluję dobrych wieści [emoji8] Yoohoosek współczuję czekania na płeć [emoji53]
Witam nową Mamę [emoji6] Wionatq pisz o czym chcesz i kiedy chcesz. Jesteśmy tu po to żeby się wspierać lub czasem po prostu kopnąć w doopkę [emoji48]
Ja też przytyłam Ale nie ma co się dziwić jak jem [emoji14] dzisiaj np zapraszam na pierogi ruskie- będzie lepionko.
Leżę w łóżku rano i mówię do męża- jak ja bym chciała żeby już był maj.... albo przynajmniej kwiecień.... a On na to - no dobra marzec.... hmmm to może zostańmy przy tym styczniu [emoji28]
Miłego dzionka [emoji9]

16udskjopmtfyunf.png

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny ja też wczoraj miałam wizytę z szybkim usg, z malutka wszystko ok w poniedziałek połòwkowe to ja lepiej poogladam:) Martwi mnie jedna rzecz, gin mierzyła mi szyjkę I wyszło 37 mm jestem w 21 tc a w 15 u innej gin było 48. Moja gin stwierdziła że jest ok szyjka twarda i zamknięta I mam się wogòle tym nie przejmować. A wy jak myślicie bo mine to jednak trochę niepokoi?

Ja mam 45mm.. w 20 tyg, kolezanka jest w 22 tyg i ma 35mm, lekarz zalecila jej oszczedzanie sie, lezenie, bo szyjka jest krotka, i jak cos powiedziala ze ja podszyja. Musisz obserwowac czy tez nie masz czestych skurczow itp.

Okazało się ze lekarz zachorował i dzisiaj mnie nie przyjmie, dopiero w poniedziałek postanowiłam ze jutro zrobię kolejne badanie moczu i sprawdzę te białko jeszcze raz.

Miałam dziś iść do lekarza, żeby przedłużył mi L4, ale dzwonili z przychodni , że wizyta jest przełożona na jutro. Myślicie ,że wypisze mi jutro za dziś też te zwolnienie, można tak pisać wstecz ? Mój mąż mnie nastraszył , że będę miała problemy a przecież to nie moja wina..

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Miałam dziś iść do lekarza, żeby przedłużył mi L4, ale dzwonili z przychodni , że wizyta jest przełożona na jutro. Myślicie ,że wypisze mi jutro za dziś też te zwolnienie, można tak pisać wstecz ? Mój mąż mnie nastraszył , że będę miała problemy a przecież to nie moja wina..

w57vxzkr0voyai9q.png

Mi wypisują na 4 dni wstecz

Do góry