reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej dziewczyny [emoji4] apropo staników to naprawde warto zainwestować, a w szczególności przy wiekszym biuście [emoji4] najważniejsze żeby był dobrze dobrany rozmiar i fason! Jestem brafiterką i nawet nie wiecie ile kobiet chodzi w źle dobranych biustonoszach! Tak jak koleżanka pisała wyżej obwody zaczynaja sie od 65 ( a niektóre fasony nawet od 60) pod biustem do miseczek nawet M, N :-) bardzo polecam spróbować, bo jak to klientki wracają i mówią: poznalam nową jakość życia [emoji23] [emoji23]
Teraz ciąża, wiec biust nam się zmienia ( mi osobiście 3 miseczki w górę [emoji33]) i podtrzymanie go to ważna sprawa, bo grawitacja działa [emoji23] polecane jest nawet spanie w biustonoszu, ale już niekoniecznie z fiszbinami [emoji16] żeby nam "naleśniki" nie zostały [emoji23] [emoji4]

reklama
Kurw... już pospane. Wieczorem dopadła mnie gorączka. Tylko 38 więc poczekałam- spadła sama. Kaszel mnie już tak męczył że wstałam i wypiłam łyżkę Stodal. Na necie przeczytałam że jest ok dla kobiet w ciąży- więc teraz czekam aż zdarzy się cud. Bo już mnie wszystkie więzadła w brzuchu bolą od tego kaszlu...

w57vyx8dubspq12k.png

Hej dziewczyny [emoji4] apropo staników to naprawde warto zainwestować, a w szczególności przy wiekszym biuście [emoji4] najważniejsze żeby był dobrze dobrany rozmiar i fason! Jestem brafiterką i nawet nie wiecie ile kobiet chodzi w źle dobranych biustonoszach! Tak jak koleżanka pisała wyżej obwody zaczynaja sie od 65 ( a niektóre fasony nawet od 60) pod biustem do miseczek nawet M, N :-) bardzo polecam spróbować, bo jak to klientki wracają i mówią: poznalam nową jakość życia [emoji23] [emoji23]
Teraz ciąża, wiec biust nam się zmienia ( mi osobiście 3 miseczki w górę [emoji33]) i podtrzymanie go to ważna sprawa, bo grawitacja działa [emoji23] polecane jest nawet spanie w biustonoszu, ale już niekoniecznie z fiszbinami [emoji16] żeby nam "naleśniki" nie zostały [emoji23] [emoji4]

Ja zawsze kupowałam standardowe 75c. Poszłam do brafitterki i wyszlam z 65e. A biustu nie mam jakiegoś turbo dużego. Po prostu mam w końcu pełne miski z których nic nie wypływa:) od tych kilku lat czuje się rewelacyjnie w dobrze dobranym staniku :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Kurw... już pospane. Wieczorem dopadła mnie gorączka. Tylko 38 więc poczekałam- spadła sama. Kaszel mnie już tak męczył że wstałam i wypiłam łyżkę Stodal. Na necie przeczytałam że jest ok dla kobiet w ciąży- więc teraz czekam aż zdarzy się cud. Bo już mnie wszystkie więzadła w brzuchu bolą od tego kaszlu...

w57vyx8dubspq12k.png
Mnie też dopadł suchy kaszel. Wczoraj byłam w aptece na nol gardła dostałam tabletki *spam* ale dziś wrócę kupię coś na kaszel suchy bo i mnie już brzuch od kaszlu boli.

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja zawsze kupuje biustonosze tylko z formy Ava. Kocham ta formę bo mają dużą rozpiętość rozmiarów a moje cycki w rozmiarze 75H lub I nie znajdą no w esotiku biustonosza. Wiec jak będę kupować do karmienia to tylko Ava.

w57vyx8dubspq12k.png

Bellax , Zajac rozumiem was i wspoczuje. Mnie to, az wszystko "gra" w plucach jak kaszle :( wczoraj dzwonilam juz do lekarza i nie dopuszczac aby bylo ponad 38, apap co 6 godzin.

Baaardzo wam współczuję, łączę się w bólu, nie mam co prawda gorączki ale kaszel suchy i co jakiś czas rzygam bo tak mi podrywa żołądek [emoji58] czasami przytyła nos i nie mam jak oddychać i wpadam w panikę [emoji58] niech już będzie ta wiosna, proszę

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zawsze kupuje biustonosze tylko z formy Ava. Kocham ta formę bo mają dużą rozpiętość rozmiarów a moje cycki w rozmiarze 75H lub I nie znajdą no w esotiku biustonosza. Wiec jak będę kupować do karmienia to tylko Ava.

To tez moja ulubiona firma ( choć jest jeszcze kilka polskich firm porównywalnych np. Hirsch) rewelacyjnie sie noszą i nie tracą formy po praniach. Ja tez mam miseczkę za dużą by dobrać coś w esotiqu i innych popularnych firmach.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry