reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej dziewczyny [emoji4] apropo staników to naprawde warto zainwestować, a w szczególności przy wiekszym biuście [emoji4] najważniejsze żeby był dobrze dobrany rozmiar i fason! Jestem brafiterką i nawet nie wiecie ile kobiet chodzi w źle dobranych biustonoszach! Tak jak koleżanka pisała wyżej obwody zaczynaja sie od 65 ( a niektóre fasony nawet od 60) pod biustem do miseczek nawet M, N :-) bardzo polecam spróbować, bo jak to klientki wracają i mówią: poznalam nową jakość życia [emoji23] [emoji23]
Teraz ciąża, wiec biust nam się zmienia ( mi osobiście 3 miseczki w górę [emoji33]) i podtrzymanie go to ważna sprawa, bo grawitacja działa [emoji23] polecane jest nawet spanie w biustonoszu, ale już niekoniecznie z fiszbinami [emoji16] żeby nam "naleśniki" nie zostały [emoji23] [emoji4]

reklama
Kurw... już pospane. Wieczorem dopadła mnie gorączka. Tylko 38 więc poczekałam- spadła sama. Kaszel mnie już tak męczył że wstałam i wypiłam łyżkę Stodal. Na necie przeczytałam że jest ok dla kobiet w ciąży- więc teraz czekam aż zdarzy się cud. Bo już mnie wszystkie więzadła w brzuchu bolą od tego kaszlu...

w57vyx8dubspq12k.png

Hej dziewczyny [emoji4] apropo staników to naprawde warto zainwestować, a w szczególności przy wiekszym biuście [emoji4] najważniejsze żeby był dobrze dobrany rozmiar i fason! Jestem brafiterką i nawet nie wiecie ile kobiet chodzi w źle dobranych biustonoszach! Tak jak koleżanka pisała wyżej obwody zaczynaja sie od 65 ( a niektóre fasony nawet od 60) pod biustem do miseczek nawet M, N :-) bardzo polecam spróbować, bo jak to klientki wracają i mówią: poznalam nową jakość życia [emoji23] [emoji23]
Teraz ciąża, wiec biust nam się zmienia ( mi osobiście 3 miseczki w górę [emoji33]) i podtrzymanie go to ważna sprawa, bo grawitacja działa [emoji23] polecane jest nawet spanie w biustonoszu, ale już niekoniecznie z fiszbinami [emoji16] żeby nam "naleśniki" nie zostały [emoji23] [emoji4]

Ja zawsze kupowałam standardowe 75c. Poszłam do brafitterki i wyszlam z 65e. A biustu nie mam jakiegoś turbo dużego. Po prostu mam w końcu pełne miski z których nic nie wypływa:) od tych kilku lat czuje się rewelacyjnie w dobrze dobranym staniku :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Kurw... już pospane. Wieczorem dopadła mnie gorączka. Tylko 38 więc poczekałam- spadła sama. Kaszel mnie już tak męczył że wstałam i wypiłam łyżkę Stodal. Na necie przeczytałam że jest ok dla kobiet w ciąży- więc teraz czekam aż zdarzy się cud. Bo już mnie wszystkie więzadła w brzuchu bolą od tego kaszlu...

w57vyx8dubspq12k.png
Mnie też dopadł suchy kaszel. Wczoraj byłam w aptece na nol gardła dostałam tabletki *spam* ale dziś wrócę kupię coś na kaszel suchy bo i mnie już brzuch od kaszlu boli.

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja zawsze kupuje biustonosze tylko z formy Ava. Kocham ta formę bo mają dużą rozpiętość rozmiarów a moje cycki w rozmiarze 75H lub I nie znajdą no w esotiku biustonosza. Wiec jak będę kupować do karmienia to tylko Ava.

w57vyx8dubspq12k.png

Bellax , Zajac rozumiem was i wspoczuje. Mnie to, az wszystko "gra" w plucach jak kaszle :( wczoraj dzwonilam juz do lekarza i nie dopuszczac aby bylo ponad 38, apap co 6 godzin.

Baaardzo wam współczuję, łączę się w bólu, nie mam co prawda gorączki ale kaszel suchy i co jakiś czas rzygam bo tak mi podrywa żołądek [emoji58] czasami przytyła nos i nie mam jak oddychać i wpadam w panikę [emoji58] niech już będzie ta wiosna, proszę

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zawsze kupuje biustonosze tylko z formy Ava. Kocham ta formę bo mają dużą rozpiętość rozmiarów a moje cycki w rozmiarze 75H lub I nie znajdą no w esotiku biustonosza. Wiec jak będę kupować do karmienia to tylko Ava.

To tez moja ulubiona firma ( choć jest jeszcze kilka polskich firm porównywalnych np. Hirsch) rewelacyjnie sie noszą i nie tracą formy po praniach. Ja tez mam miseczkę za dużą by dobrać coś w esotiqu i innych popularnych firmach.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry