jekatjerinaa
Początkująca w BB
Hej dziewczyny [emoji4] apropo staników to naprawde warto zainwestować, a w szczególności przy wiekszym biuście [emoji4] najważniejsze żeby był dobrze dobrany rozmiar i fason! Jestem brafiterką i nawet nie wiecie ile kobiet chodzi w źle dobranych biustonoszach! Tak jak koleżanka pisała wyżej obwody zaczynaja sie od 65 ( a niektóre fasony nawet od 60) pod biustem do miseczek nawet M, N :-) bardzo polecam spróbować, bo jak to klientki wracają i mówią: poznalam nową jakość życia [emoji23] [emoji23]
Teraz ciąża, wiec biust nam się zmienia ( mi osobiście 3 miseczki w górę [emoji33]) i podtrzymanie go to ważna sprawa, bo grawitacja działa [emoji23] polecane jest nawet spanie w biustonoszu, ale już niekoniecznie z fiszbinami [emoji16] żeby nam "naleśniki" nie zostały [emoji23] [emoji4]
Teraz ciąża, wiec biust nam się zmienia ( mi osobiście 3 miseczki w górę [emoji33]) i podtrzymanie go to ważna sprawa, bo grawitacja działa [emoji23] polecane jest nawet spanie w biustonoszu, ale już niekoniecznie z fiszbinami [emoji16] żeby nam "naleśniki" nie zostały [emoji23] [emoji4]