reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Apropo, byliśmy ostatnio z synkiem na sali zabaw i dwie małe dziewczynki się poklocily i tatuś rozwiazywal ich konflikt. Posluchalam i mówię do męża: matko oby to był chłopak, bo ja nic a nic nie zrozumiałam z tego o co im tam chodziło :D nie ogarniam

Ale dziś doszliśmy do wniosku ze nawet jak bedzie dziewczynka, to przecież dziewczyny które mają starszych braci zazwyczaj są bardziej chlopczycami więc będzie spoko [emoji14]

Co do stanikow, ja miałam jakieś kupione w smyku i nie polecam, strasznie szybko się z tego szmata zrobiła. Przezucilam się później na zwykłe sportowe.
Teraz sama nie wiem, może popatrze na te firmy co polecacie.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Chyba nie zawsze, ja mam starszego brata a nigdy chłopczycą nie byłam. Prędzej on się ze mną bawił lalkami niż ja z nim autami ;)

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
To widzę że ja w stanikach to jakaś tragedia [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41] matko nigdy nie kupiłam za 150 zł stanika chyba pora coś zmienić [emoji53][emoji53][emoji53] wstyd

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

To widzę że ja w stanikach to jakaś tragedia [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41] matko nigdy nie kupiłam za 150 zł stanika chyba pora coś zmienić [emoji53][emoji53][emoji53] wstyd

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Raz wydałem na stanik 250 zł... pamiętam jak dziś. Chodziłam w nim non stop praktycznie i wstyd się przyznać ale prawie 3 lata. Pralam w pralce a on był wciąż jak nowy. Warto :) teraz kupuje z esotiq i jestem bardzo zadowolona a staram se kupować 2 razy do roku na promkach. Do karmienia też mają?
Byliśmy w kinie. W pewnym momencie dzidziol zaczal pływać:) już nie mogłam się skupić na filmie ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Na ciążę kupiłam w intimisimi cały z koronki bez fiszbin misieczek czy czegokolwiek i jest super wygodny, mam nadzieję ze mi wystarczy do końca.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Udusze sie, a nie zasne :(

Ja kupilam stanik do karmienia jakis tydzien przed porodem ciut wiekszy. Jak dostalam pokarm to moglam go sobie wywalic, bo tak mi cycki urosly, ze za maly byl. Teraz kupie po porodzie. Ma jeden sportowy, na chwile sie nada.

reklama
Raz wydałem na stanik 250 zł... pamiętam jak dziś. Chodziłam w nim non stop praktycznie i wstyd się przyznać ale prawie 3 lata. Pralam w pralce a on był wciąż jak nowy. Warto :) teraz kupuje z esotiq i jestem bardzo zadowolona a staram se kupować 2 razy do roku na promkach. Do karmienia też mają?
Byliśmy w kinie. W pewnym momencie dzidziol zaczal pływać:) już nie mogłam się skupić na filmie ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Jasne , że mają i najczęściej takie są najbardziej przecenione :)

w57vxzkr0voyai9q.png

Do góry