reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja zawsze kupuje biustonosze tylko z formy Ava. Kocham ta formę bo mają dużą rozpiętość rozmiarów a moje cycki w rozmiarze 75H lub I nie znajdą no w esotiku biustonosza. Wiec jak będę kupować do karmienia to tylko Ava.

Widziałam H w esotiq ale to chyba trzeba trafić :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Dziewczyny z suchym kaszlem polecam siemię lniane do picia (taki kisiel) ja zawsze dodaje sok malinowy i jakoś to smakuje albo zwykły kisiel łagodzi i nawilża gardło. Ja już moge powiedzieć ze i antybiotyk ten drugi pomógł i właśnie siemię lniane. Dużo zdrówka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry.

Ja pracowałam kiedyś w sklepie z bielizną i tam otworzyły mi się oczy na to co to znaczy porządny i dobrze dobrany stanik :)
W mojej miejscowości mogę zapomnieć o porządnych firmach czy brafiterce, ale w pt jadę do Bydgoszczy i koniecznie muszę odwiedzić sklepy z bielizną bo w zasadzie mam jeden stanik dobry na ten moment :/

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja mam spory biust wiec musze miec zawsze dobrany stanik. Nieznosla bym jak by mi.sie coś gdzieś ,,wylewalo,, :D

Dzis standardowo bobudka o 5, a przez całą noc 10 razy musialam sie rozbudzić : /.. strasznie zmeczons jestem nocami nieprzeszpanymi :( to taka rozgrzewka przed tym co zacznie sie w czerwcu. Tylko teraz jeszcze pracuje i zmeczenie bierze górę :(

5djylbetecfse5n6.png

Dzień dobry [emoji4]
Tak czytam o tych stanikach.... nigdy nie byłam u brafiterki jak normalnie noszę E to co ona mi da? J? K?[emoji28] o rany chyba rzeczywiście trzeba będzie po porodzie zainwestować

16udskjopmtfyunf.png

Esotiq ma śliczne staniki ale trafić tam duzy rozmiar to masakra. zazwyczaj sa tylko z tych standardowych kolekcji, najzwyklejsze bleee.
Swoją drogą kiedyś tam oglądałam push upy- ranyyyyy one mają gąbka nie tylko pod spodem piersi ale na całej grubości miski :O wcale się nie dziwię facetom, ze później czuja się oszukani ;) to tak jakby oni sobie skarpetki w spodnie wkladali :D :p

Wlasnie sobie przypomnialam ze na ostatnim usg lekarz stwierdzil ułozenie miednicowe dziecka i to moze z tego powodu mam tam ucisk na pecherz.Kurcze troche poczytalam o tym ulozeniu i sie zmartwilam bo podobno tylko 5% dzieci tak sie uklada a przyczyny nie sa znane..Moze sie to wiazac nawet z wadami.Troche mnie to martwi ale mam nadzieje ze dziecko sie jednak obroci do pozycji glowkowej.Czy ktoras z was tak ma lub miala?

U mnie synek ostatecznie ułożył się w 30 tc. Wiem ze mogą nawet do 36 tc się przekręcić i pózniej. Oczywiście im pózniej tym trudniej bo dziecko jest duże. Teraz jednak bym się nie martwiła. Dziecko ma jeszcze dużo miejsca i na pewno się obróci :)

oar8pg4n1kii9v0d.png

reklama
Do góry