Biedronka84
Fanka BB :)
Daktyl jak się czujesz? Wczoraj byłaś bardzo rozczarowana , mam nadzieję ,że dziś lepiej się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedronka dziękuję. Ale nadal w sercu gorycz i nie dosyt. Mam 01.02 połówkowe więc może popatrze. A jeszcze mnie wkurza mój stan, bo po anginie pozbierać się nie mogę..... Dramat!!!
U mnie na przykład teściowie chcieli wnuczkę ja też czułam, że będzie dziewczynka, oprócz męża. Po usg w 12 tyg lekarz zobaczył chłopca. Mój pierwszy komentarz może mu odpadnie :-) Ale teraz się cieszę że będzie synek, a rodzina męża jest mega zawiedziona. Usłyszałam takie głupie komentarze od nich, że teść tak by się cieszył z pierwszej wnuczki jakby na chłopca miał nie spojrzeć nawet. Teść nigdy się nie interesował swoim jedynym dzieckiem, już widzę jak się wnuczką zajmuje. Teściowa ostatnio przyszła z przygotowaną listą imion dla dziewczynki jak powiedzieliśmy, że mamy już imię dla chłopca i będzie Leon to stwierdziła że skrzywdzimy dziecko. No i po 2 latach mam zachodzić w następną ciążę aby tym razem koniecznie była dziewczynka. Na szczęście w tym wszystkim mam ogromne wsparcie męża bo bym zwariowała.u mnie nie wynika to z moich marzeń o dziewczynce , bo mi było obojętne .Ale cała moja rodzinka z mężem na czele ( ale by było super jak by była dziewczynka ) Jak zadzwoniłam do teściowej i powiedziałam jej że jednak będzie chłopak to zażartowała że się mu utnie Ja z kolei jestem taka że jak by była dziewczynka to bym miała smutki szkoda że nie chłopczyk , więc idealne wyjście dla mnie to bliźniaki chłopczyk z dziewczynką
O masakra... Jak mozna tak mowic przyszlej mamie??? Na prawdę tesciowie to sa z innych planet...U mnie na przykład teściowie chcieli wnuczkę ja też czułam, że będzie dziewczynka, oprócz męża. Po usg w 12 tyg lekarz zobaczył chłopca. Mój pierwszy komentarz może mu odpadnie :-) Ale teraz się cieszę że będzie synek, a rodzina męża jest mega zawiedziona. Usłyszałam takie głupie komentarze od nich, że teść tak by się cieszył z pierwszej wnuczki jakby na chłopca miał nie spojrzeć nawet. Teść nigdy się nie interesował swoim jedynym dzieckiem, już widzę jak się wnuczką zajmuje. Teściowa ostatnio przyszła z przygotowaną listą imion dla dziewczynki jak powiedzieliśmy, że mamy już imię dla chłopca i będzie Leon to stwierdziła że skrzywdzimy dziecko. No i po 2 latach mam zachodzić w następną ciążę aby tym razem koniecznie była dziewczynka. Na szczęście w tym wszystkim mam ogromne wsparcie męża bo bym zwariowała.