reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja przeszłam dziś małe załamanie na zakupach z powodu tak głupiego że aż mi wstyd .Oglądałam ubranka dla dzidziusia i tak ręką odruchowo złapałam za śliczną sukieneczkę i nagle sobie uświadomiłam że to nie dla mojego .Potem patrzyłam na ubranka dla chłopczyków i nic mi się nie podobało :oops: takiego jakiegoś wewnętrznego focha miałam .To nie jest tak że się nie cieszę z chłopczyka , bo bardzo się cieszę , ale jakoś tak dzisiaj nie miałam ochoty robić och i ach na zakupach , nic nie kupiłam .:(

Wiem o czym mówisz ja jak się dowiedziałam ze będziemy mieć dziewczynkę a wcześniej mówiono o chłopcu to tez czułam takie małe rozczarowanie nie dla tego ze się nie cieszę ale dlatego ze się nastawiałem . Teraz się bardzo cieszę z dziewczynki

reklama
A ja z utesknieniem czekam na nastepna wizytę, żeby wreszcie poznać płeć. Wszyscy mi mówią, że będzie synuś, bo pięknie wyglądam w ciąży ;) i chyba przez to coraz bardziej nastawiam sie na chlopca.

Smaki cały czas czuję, ale mam teraz tendencje do wyostrzania ich, bardziej przyprawiam, moja łagodna kuchnia nabiera pikantnego smaku ;)

A ja z utesknieniem czekam na nastepna wizytę, żeby wreszcie poznać płeć. Wszyscy mi mówią, że będzie synuś, bo pięknie wyglądam w ciąży ;) i chyba przez to coraz bardziej nastawiam sie na chlopca.

U mnie zdania są podzielone... jedni mówią chłopak drudzy dziewczyna:) zobaczymy

p19u9jcg81ehxczt.png

Ostatnio, az mi głupio sie do tego przyznać, ale popadam w skrajnosci...raz bym chciała miec ogromny brzuch i marze, zeby był juz czerwiec, a za chwile jestem przerazona zmiana mojego ciała, tym, ze nie mieszcze sie w ubrania itp., ze jeszcze kilka tygodni i nie bede chodzic do ukochanej pracy, choc jak dzwoni budzik to nie chce mi sie tam isc... Ach te hormony :( Chyba dzis mam gorszy dzień :(

Ja przeszłam dziś małe załamanie na zakupach z powodu tak głupiego że aż mi wstyd .Oglądałam ubranka dla dzidziusia i tak ręką odruchowo złapałam za śliczną sukieneczkę i nagle sobie uświadomiłam że to nie dla mojego .Potem patrzyłam na ubranka dla chłopczyków i nic mi się nie podobało :oops: takiego jakiegoś wewnętrznego focha miałam .To nie jest tak że się nie cieszę z chłopczyka , bo bardzo się cieszę , ale jakoś tak dzisiaj nie miałam ochoty robić och i ach na zakupach , nic nie kupiłam .:(
Doskonale cie rozumiem. Byłam pewna że będzie śliczna mała dziewczynka. już w 13 tyg uświadomił mnie lekarz że będzie chłopiec. I to nie jest tak że mi jest z tego powodu przykro. Jestem przeszczesliwa że synuś, że będzie taki mały rozrabiaka. Ale jak tylko słyszę że ktoś w moim otoczeniu będzie miał dziewczynę to samoczynnie serce mi ściska. Przejdzie nam jak zobaczymy już naszych małych gentelmenów ;)

w57vyx8dubspq12k.png

Doskonale cie rozumiem. Byłam pewna że będzie śliczna mała dziewczynka. już w 13 tyg uświadomił mnie lekarz że będzie chłopiec. I to nie jest tak że mi jest z tego powodu przykro. Jestem przeszczesliwa że synuś, że będzie taki mały rozrabiaka. Ale jak tylko słyszę że ktoś w moim otoczeniu będzie miał dziewczynę to samoczynnie serce mi ściska. Przejdzie nam jak zobaczymy już naszych małych gentelmenów ;)

w57vyx8dubspq12k.png
Mialam dokladnie to samo w 1 ciazy... Az mi glupio bylo no ale serce mowilo swoje a rozum swoje... Teraz kocham go nad zycie :)

oar8s65gmlqg37sx.png

u mnie nie wynika to z moich marzeń o dziewczynce , bo mi było obojętne .Ale cała moja rodzinka z mężem na czele ( ale by było super jak by była dziewczynka ) Jak zadzwoniłam do teściowej i powiedziałam jej że jednak będzie chłopak to zażartowała że się mu utnie :( Ja z kolei jestem taka że jak by była dziewczynka to bym miała smutki szkoda że nie chłopczyk , więc idealne wyjście dla mnie to bliźniaki chłopczyk z dziewczynką :p

reklama
Cymera- moja Koleżanka od zawasze chciała mieć córkę i urodziła chłopca. Do 22tc kupywała różowe ubranka i kocyki potem był szok i łzy a teraz kocha go nad życie i nie zamianiła na córkę.

A u mnie w rodzinie mówią - może jej coś urośnie i będzie Polek [emoji23][emoji16] mi to bez różnicy w sumie.

w57vxzkr0voyai9q.png

Do góry