reklama
Arya88
Fanka BB :)
Natalia91
A ja pojechałam do szpitala bo wypis z poprzedniego tygodnia i podeszlam od razu na ginekologie zapytać o ten brzuch i...usłyszałam że to mogło być spowodowane ta kolka jelitowa i mam brać trzy razy dziennie asmag forte i do tego nospa
camel
cześć mamuśki.
U mnie pogoda do d... mokro i zimno...młodego odstawiłam do przedszkola i sie lenie...nie moge sie do niczego dzisiaj zmobilizowac...cos powoli zaczyna czuc w brzuchu...wiec kamien z serca...
połówkowe mam 20.01 wiec nie moge sie już doczekac...moze w koncu sie dowiem kto tam mieszka...
powodzenia dla wizytujących....
U mnie pogoda do d... mokro i zimno...młodego odstawiłam do przedszkola i sie lenie...nie moge sie do niczego dzisiaj zmobilizowac...cos powoli zaczyna czuc w brzuchu...wiec kamien z serca...
połówkowe mam 20.01 wiec nie moge sie już doczekac...moze w koncu sie dowiem kto tam mieszka...
powodzenia dla wizytujących....
Zając Czerwcowy
Ja tez nie wiem skad te dziewczyny maja tyle energii...Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji109][emoji109][emoji109]
Ale mam dzisiaj leeenia nie podzielam Waszej energii [emoji20] U mnie dzisiaj działa coś wg zasady jeśli zachce Ci się coś robić, to usiądź .... i poczekaj aż Ci przejdzie [emoji1]
Zazdroszcze bo niby II trymestr jest lepszy od I ale ja nie mam w ogole energii. Siedze jak flaczek w pracy
Zając Czerwcowy
A czy ktoras ma polowkowe kolo 10.02 ? Czy bede ostatnia ?
reklama
Daktyl2016
Zając pewnie ja będę miała jutro się dowiem.
Madziarra dobrze ze ma to już za sobą.
Madziarra dobrze ze ma to już za sobą.