reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Gratuluje udanych wizyt dziewczynki :*
An a lekarka cos Ci powiedziala dlaczego takie krwawienie się pojawilo?

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
A czy ktoras ma polowkowe kolo 10.02 ;) ? Czy bede ostatnia :) ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja mam 13.02 :)

Dzień Dobry dziewczynki. Ja też w nocy nie spałam, też miałam jakieś bóle i twardnienie brzucha naczytałam się o skracających się szyjkach i dzisiaj na wszelki pojechałam do pierwszego lepszego gina z luxmedu. Zbadała mnie na fotelu, szyjka długa zamknięta takie skurcze mogą się zdarzać. Kazała mi zacząć czytać romanse zamiast głupot o szyjce:) Ja magne B6 biorę 3 x po 2 tabletki, konsultowałam to z kilkoma gin i mówili że taka dawka jest ok.

Hahaha!!!!! Super zalecenie i chyba tyczy sie każdej z nas!!!
Ja tez nie mogłam spać, synuś urządził sobie przerwę w spaniu mieście 1.30 a 3 i sie nim zajmowałam. I wstał o 6.30 [emoji17] Poprzednia noc nie lepsza. Wlasnie pije druga kawe....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pijecie herbaty owocowe o smaku malinowym? Gdzieś słyszałam, że to nie jest wskazane w ciąży ze względu na szyjkę macicy. Macie jakieś opinie w tej kwestii? :)

Dziewczyny pijecie herbaty owocowe o smaku malinowym? Gdzieś słyszałam, że to nie jest wskazane w ciąży ze względu na szyjkę macicy. Macie jakieś opinie w tej kwestii? :)
Ale to chyba tylko liście maliny nie wskazane, ja piję tylko owocowe więc i malinowa też, jedna czy 2 dziennie.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też połówkowe 13.02!

Piję herbatę malinową, ale nie za często ze względu na hibiskusa we wszystkich czerwonych owocowych herbatach (choć nie wiem co on szkodzi)
A o liściach malin dowiedziałam się, że przez wiele lat były zalecane na wzmocnienie macicy!! Ostatnio się zmieniło i są zabraniane. A podobno w Niemczech jest polecana kobietom w ciąży herbata z liści malin. Ciekawe...
Tu też jest o tym:
Link do: Zioła pomocne w ciąży

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Ja właśnie coś czytałam o tych liściach maliny tylko już nie pamiętam czy zakazane czy polecane.
Hibiskusa to wiem że się nie powinno, i szukam takich herbatek by go nie było lub jak najmniej.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry