reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Co do spania ja też mam ostatnio problemy, nie moge sie dobrze ułożyc i wszystkie kosci czuje,... wszystko mnie boli, szczególnie miednica..musze zainwestowac w poduszke moze standard spania sie podwyższy...

reklama
A czy ktoras ma polowkowe kolo 10.02 ;) ? Czy bede ostatnia :) ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja mam 17 lutego :-)

0d1y3e3kgrmge34s.png

Dzień Dobry dziewczynki. Ja też w nocy nie spałam, też miałam jakieś bóle i twardnienie brzucha naczytałam się o skracających się szyjkach i dzisiaj na wszelki pojechałam do pierwszego lepszego gina z luxmedu. Zbadała mnie na fotelu, szyjka długa zamknięta takie skurcze mogą się zdarzać. Kazała mi zacząć czytać romanse zamiast głupot o szyjce:) Ja magne B6 biorę 3 x po 2 tabletki, konsultowałam to z kilkoma gin i mówili że taka dawka jest ok.

Dzień Dobry dziewczynki. Ja też w nocy nie spałam, też miałam jakieś bóle i twardnienie brzucha naczytałam się o skracających się szyjkach i dzisiaj na wszelki pojechałam do pierwszego lepszego gina z luxmedu. Zbadała mnie na fotelu, szyjka długa zamknięta takie skurcze mogą się zdarzać. Kazała mi zacząć czytać romanse zamiast głupot o szyjce:) Ja magne B6 biorę 3 x po 2 tabletki, konsultowałam to z kilkoma gin i mówili że taka dawka jest ok.
Hahaha najlepsze zalecenie [emoji23]

Ja nie wiem co Wy macie za problemy ze spaniem... Ja jakbym tylko mogla to spala bym caly czas

oar8s65gmlqg37sx.png

A ja jeszcze nie wiem kiedy mam połówkowe. Idę za tydzień po zwolnienie i z wynikami badań więc się okaże. Wspomniał tylko , że najlepiej ok 22tc. to będzie koniec stycznia początek lutego.

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Do góry