reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny i ja już w domu wróciłam po wizycie. Wszystko jest dobrze, wczoraj miałam skurcze jakby szyjki ale lekarz powiedział że wszystko jest dobrze. Też biorę magnez 3 tabletki dziennie. Odebrałam w końcu wyniki pappa ale musiałam się wkurzyć oczywiście nie mogli znaleźć wyników, wysłali je do innego oddziału i jechałam po odbiór na drugi koniec Warszawy. Na szczęscie wyniki dobre :-) Życzę szczęścia pozostałym wizytującym.

0d1y3e3kgrmge34s.png

reklama
Kochane ja już po wizycie :)
Z tych dobrych wiadomości,to widziałam maluszka,serduszko ładnie bije i powiedziała,że widzi dziewczynke ❤❤
Z tych mniej dobrych to podczas badania na fotelu zaczęłam mocno krwawić,a do tej pory nic mi się takiego nie zdarzyło oprócz pobierania próbki do cytologii... i do tego dostałam nakaz leżenia +luteine dopochwowo,gdyż mam rozwarcie na opuszek palca.:( Co prawda szyjka długa i twarda,ale trochę się martwie ,bo bardzo dużo leże i nie wiem skąd to rozwarcie...

An gratuluje córci! Kochana leż i odpoczywaj jeszcze więcej, wszystko wróci do normy.

Gratuluję wizyty. Co do leżenia to niestety musimy się słuchać lekarzy. Moze.podczas badania lekarz naruszył ci jakieś naczynka?

Też mi sie tak wydaje,ale martwi mnie to,że to nie była sama krew tylko ze skrzepami...na usg mówiła,że wszystko ok dlatego staram się nie panikować... :(

Daktyl ostatnio w ogóle nie szaleliśmy..zresztą wcześniej żadnych krwawień nie miałam...

Kochane ja już po wizycie :)
Z tych dobrych wiadomości,to widziałam maluszka,serduszko ładnie bije i powiedziała,że widzi dziewczynke [emoji173][emoji173]
Z tych mniej dobrych to podczas badania na fotelu zaczęłam mocno krwawić,a do tej pory nic mi się takiego nie zdarzyło oprócz pobierania próbki do cytologii... i do tego dostałam nakaz leżenia +luteine dopochwowo,gdyż mam rozwarcie na opuszek palca.:( Co prawda szyjka długa i twarda,ale trochę się martwie ,bo bardzo dużo leże i nie wiem skąd to rozwarcie...

Gratuluję córci! Super, że ma się dobrze :)

Trzymam kciuki by leżenie i luteina pomogły i dalej ciąża przebiegała bez komplikacji!

7u223e3kwboc3bjp.png

A jednak ktos o mnie tu jeszcze pamięta, cieszę sie :)
Tak zabieg miała w poniedziałek po 8 rano a o 12 już byłyśmy w domu. Popołudniu dostała takiego apetytu, że nadrobiła 4lata niejedzenia. Ale przeciwbólowe leki ją trzymały więc nic nie czuła a już we wtorek masakra. Cały dzień nic nie Zjadła, prawie nic nie wypiła i ani słowem się nie odezwała. Czopki nie pomagały a syropu pić nie chciała. Trochę spanikowałam Ale już wczoraj było dużo lepiej. Także mam nadzieję, że juz będzie okej. Męczy się bidulka Ale widzę poprawę niesamowitą w spaniu. W nocy sprawdZam ręka czy oddycha bo jestem nieprzyzwyczajona, że jej nie słychać...

@madziarra21 a to córka miała usuwany migdał? Chrapala wcześniej? Mati właśnie tak chrapie i ostatnio mam wrażenie, ze gorzej słyszy byliśmy wczoraj u pediatry i dała skierowanie do laryngologa aby właśnie sprawdzić czy to nie przez migdal

reklama
@madziarra21 a to córka miała usuwany migdał? Chrapala wcześniej? Mati właśnie tak chrapie i ostatnio mam wrażenie, ze gorzej słyszy byliśmy wczoraj u pediatry i dała skierowanie do laryngologa aby właśnie sprawdzić czy to nie przez migdal
Miała cały komplet więc usunięty 3migdał, podcięte dwa boczne i przebite błony jakieś w uszach. Słuch też jej sie poprawił bo dużo ciszej ogląda bajki :) A nie tyle chrapała co łapała bezdech przez te migdały.

Ostatnia edycja:
Do góry