Dziewczyny i ja już w domu wróciłam po wizycie. Wszystko jest dobrze, wczoraj miałam skurcze jakby szyjki ale lekarz powiedział że wszystko jest dobrze. Też biorę magnez 3 tabletki dziennie. Odebrałam w końcu wyniki pappa ale musiałam się wkurzyć oczywiście nie mogli znaleźć wyników, wysłali je do innego oddziału i jechałam po odbiór na drugi koniec Warszawy. Na szczęscie wyniki dobre :-) Życzę szczęścia pozostałym wizytującym.
reklama
Anula1988
Fanka BB :)
Kochane ja już po wizycie
Z tych dobrych wiadomości,to widziałam maluszka,serduszko ładnie bije i powiedziała,że widzi dziewczynke ❤❤
Z tych mniej dobrych to podczas badania na fotelu zaczęłam mocno krwawić,a do tej pory nic mi się takiego nie zdarzyło oprócz pobierania próbki do cytologii... i do tego dostałam nakaz leżenia +luteine dopochwowo,gdyż mam rozwarcie na opuszek palca. Co prawda szyjka długa i twarda,ale trochę się martwie ,bo bardzo dużo leże i nie wiem skąd to rozwarcie...
An gratuluje córci! Kochana leż i odpoczywaj jeszcze więcej, wszystko wróci do normy.
Arya88
A Tak w ogole to dzień dobry piszecie o zębach, więc ja mam też w najbliższy wtorek wizytę u dentysty. Natomiast badanie połówkowe 1 lutego, więc w podobnym czasie jak wy
też mam 1 lutego połówkowe [emoji5]
an93
Też mi sie tak wydaje,ale martwi mnie to,że to nie była sama krew tylko ze skrzepami...na usg mówiła,że wszystko ok dlatego staram się nie panikować...
Daktyl ostatnio w ogóle nie szaleliśmy..zresztą wcześniej żadnych krwawień nie miałam...
Arya88
Kochane ja już po wizycie
Z tych dobrych wiadomości,to widziałam maluszka,serduszko ładnie bije i powiedziała,że widzi dziewczynke [emoji173][emoji173]
Z tych mniej dobrych to podczas badania na fotelu zaczęłam mocno krwawić,a do tej pory nic mi się takiego nie zdarzyło oprócz pobierania próbki do cytologii... i do tego dostałam nakaz leżenia +luteine dopochwowo,gdyż mam rozwarcie na opuszek palca. Co prawda szyjka długa i twarda,ale trochę się martwie ,bo bardzo dużo leże i nie wiem skąd to rozwarcie...
Gratuluję córci! Super, że ma się dobrze
Trzymam kciuki by leżenie i luteina pomogły i dalej ciąża przebiegała bez komplikacji!
Arya88
Hej, pytałam wczoraj o zabieg córci - odbył się? Wszystko ok?
madziarra21
A jednak ktos o mnie tu jeszcze pamięta, cieszę sie
Tak zabieg miała w poniedziałek po 8 rano a o 12 już byłyśmy w domu. Popołudniu dostała takiego apetytu, że nadrobiła 4lata niejedzenia. Ale przeciwbólowe leki ją trzymały więc nic nie czuła a już we wtorek masakra. Cały dzień nic nie Zjadła, prawie nic nie wypiła i ani słowem się nie odezwała. Czopki nie pomagały a syropu pić nie chciała. Trochę spanikowałam Ale już wczoraj było dużo lepiej. Także mam nadzieję, że juz będzie okej. Męczy się bidulka Ale widzę poprawę niesamowitą w spaniu. W nocy sprawdZam ręka czy oddycha bo jestem nieprzyzwyczajona, że jej nie słychać...
Tak zabieg miała w poniedziałek po 8 rano a o 12 już byłyśmy w domu. Popołudniu dostała takiego apetytu, że nadrobiła 4lata niejedzenia. Ale przeciwbólowe leki ją trzymały więc nic nie czuła a już we wtorek masakra. Cały dzień nic nie Zjadła, prawie nic nie wypiła i ani słowem się nie odezwała. Czopki nie pomagały a syropu pić nie chciała. Trochę spanikowałam Ale już wczoraj było dużo lepiej. Także mam nadzieję, że juz będzie okej. Męczy się bidulka Ale widzę poprawę niesamowitą w spaniu. W nocy sprawdZam ręka czy oddycha bo jestem nieprzyzwyczajona, że jej nie słychać...
I ja 1 lutegoteż mam 1 lutego połówkowe [emoji5]
emkamat10
@madziarra21 a to córka miała usuwany migdał? Chrapala wcześniej? Mati właśnie tak chrapie i ostatnio mam wrażenie, ze gorzej słyszy byliśmy wczoraj u pediatry i dała skierowanie do laryngologa aby właśnie sprawdzić czy to nie przez migdal
reklama
madziarra21
Miała cały komplet więc usunięty 3migdał, podcięte dwa boczne i przebite błony jakieś w uszach. Słuch też jej sie poprawił bo dużo ciszej ogląda bajki A nie tyle chrapała co łapała bezdech przez te migdały.@madziarra21 a to córka miała usuwany migdał? Chrapala wcześniej? Mati właśnie tak chrapie i ostatnio mam wrażenie, ze gorzej słyszy byliśmy wczoraj u pediatry i dała skierowanie do laryngologa aby właśnie sprawdzić czy to nie przez migdal
Ostatnia edycja: