reklama
Anula1988
Fanka BB :)
Kurde dziwi mnie ze ja mam tak dużo tego magnezu ... a tak z ciekawości ile jest magnezu w jednej twojej tabletce ?
Madzien spokojnie, Twój lekarz na pewno dobrze się zna i dobra dawkę Ci przepisał.
Załączniki
U
użytkownik 167877
Gość
Moja tabletka ma 48 jonów magnezu twoja 70. To twoja dawka dzienna 140. Moja 192 . To w sumie nie aż taka duża różnica [emoji4][emoji4] to już jestem spokojna [emoji8][emoji8][emoji8]Madzien spokojnie, Twój lekarz na pewno dobrze się zna i dobra dawkę Ci przepisał.
Anulka.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji109][emoji109][emoji109]
Ale mam dzisiaj leeenia nie podzielam Waszej energii [emoji20] U mnie dzisiaj działa coś wg zasady jeśli zachce Ci się coś robić, to usiądź .... i poczekaj aż Ci przejdzie [emoji1]
Ale mam dzisiaj leeenia nie podzielam Waszej energii [emoji20] U mnie dzisiaj działa coś wg zasady jeśli zachce Ci się coś robić, to usiądź .... i poczekaj aż Ci przejdzie [emoji1]
madziarra21
an93
Kochane ja już po wizycie
Z tych dobrych wiadomości,to widziałam maluszka,serduszko ładnie bije i powiedziała,że widzi dziewczynke ❤❤
Z tych mniej dobrych to podczas badania na fotelu zaczęłam mocno krwawić,a do tej pory nic mi się takiego nie zdarzyło oprócz pobierania próbki do cytologii... i do tego dostałam nakaz leżenia +luteine dopochwowo,gdyż mam rozwarcie na opuszek palca. Co prawda szyjka długa i twarda,ale trochę się martwie ,bo bardzo dużo leże i nie wiem skąd to rozwarcie...
Z tych dobrych wiadomości,to widziałam maluszka,serduszko ładnie bije i powiedziała,że widzi dziewczynke ❤❤
Z tych mniej dobrych to podczas badania na fotelu zaczęłam mocno krwawić,a do tej pory nic mi się takiego nie zdarzyło oprócz pobierania próbki do cytologii... i do tego dostałam nakaz leżenia +luteine dopochwowo,gdyż mam rozwarcie na opuszek palca. Co prawda szyjka długa i twarda,ale trochę się martwie ,bo bardzo dużo leże i nie wiem skąd to rozwarcie...
U
użytkownik 16
Gość
Gratuluję wizyty. Co do leżenia to niestety musimy się słuchać lekarzy. Moze.podczas badania lekarz naruszył ci jakieś naczynka?Kochane ja już po wizycie
Z tych dobrych wiadomości,to widziałam maluszka,serduszko ładnie bije i powiedziała,że widzi dziewczynke [emoji173][emoji173]
reklama
Daktyl2016
An a nie poszaleliscie ostatnio w łóżku?