reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
U nas i dziadków tylko plastikowe przetrwały. Amelia uwielbia piłeczki a piłeczki z brokatem, które sama mogła zdjąć były hitem [emoji38] prezenty pod choinką tak nie cieszyły.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Emkaa tylko i aż hehe ;) ale zawsze staram się być dzielną pacjentką [emoji23]

an dla mnie te pobrania krwi w pierwszej ciąży zawsze były dramatem i przezywalam już na 2 dni przed, ze będzie znowu wkłucie. Natomiast od czasu porodu, to teraz wydaje mi się, ze to pobranie krwi, to taki pikusik przy tamtym bólu :) Jakoś tak to sobie tlumacze i teraz nawet nie przejmuje się faktem, gdy dajmy na to jutro czeka mnie pobranie krwi :) Ja w ogole teraz za każdym razem, gdy odczuwam jakiś ból, to on mi się i tak zawsze wydaje łagodny z tym porodowym, wszystkie bole od razu porównuje z tym porodowym i od razu jest mi lepiej, ze nie boli tak jak wtedy, gdy rodziłam. Hehe, dziwnie to brzmi, ale tak teraz mam :)

Ja tez przeżywam zawsze pobieranie krwi, jutro idę tylko z kubeczkiem na mocz wiec luz :)
Ja zawsze marzyłam o świętach tylko z mężem w Zakopanem chyba będziemy musieli czekać do emerytury :)
Na chwile obecna przygotowanie potraw mnie omija bo święta spędzamy u dziadków raz u moich w tym roku u męża :) choinkę dzisiaj ubraliśmy i od razu się zrobiło sie przyjemnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas i dziadków tylko plastikowe przetrwały. Amelia uwielbia piłeczki a piłeczki z brokatem, które sama mogła zdjąć były hitem [emoji38] prezenty pod choinką tak nie cieszyły.

f2w3skjoapwrgv7j.png
U nas na dole choinki od 9 lat tylko plastikowe bo inaczej albo pies trąci ogonem albo od teraz 2-letni chrześniak będzie chciał uściskać bombkę co mogłoby się źle skończyć

7v8r9jcg9vxigot5.png

Do góry