Właśnie piłam mało bo cały tydzień miałam straszne nudności:/ Reszta parametrów w normie w tym ciężar.a ciężar moczu w normie? Pijesz odpowiednio dużo? Takie wyniki mogą sugerować odwodnienie np.
reklama
Bellax123!
Fanka BB :)
Akurat w tym przypadku ta Wikipedia ma rację bo przedstawia fakty, nie opinieWiadomo . Wikipedia wie wszystko
mlodamama21
Jako ze zostalam nazwana przez jedna mame malo udzielajaca sie na forum(w dobrej mierze ofc) lece sie tlumaczyc..
Dziewczyny siedze przez ksiazkami kazda wolna chwile w dodatku te praktyki 8h dziennie plus 2h na dojazd..dziecko alergicze wiec leki inhalacje dieta i swieta czyli porzadki, pierniczki dla alergikow itd..
Przepraszam wiem..malo mnie tutaj..to sie poprawi juz w styczniu jak bedzie po egzaminach i praktykach..
Pozdrawiam Was goraco
Dziewczyny siedze przez ksiazkami kazda wolna chwile w dodatku te praktyki 8h dziennie plus 2h na dojazd..dziecko alergicze wiec leki inhalacje dieta i swieta czyli porzadki, pierniczki dla alergikow itd..
Przepraszam wiem..malo mnie tutaj..to sie poprawi juz w styczniu jak bedzie po egzaminach i praktykach..
Pozdrawiam Was goraco
madireiro
Jako ze zostalam nazwana przez jedna mame malo udzielajaca sie na forum(w dobrej mierze ofc) lece sie tlumaczyc..
Pozdrawiam Was goraco
Nie musisz się tłumaczyć :-) Trzymamy kciuki za egzaminy i czekamy na Ciebie :*
Emkaa
To tak jak moja córka [emoji1] ciągle rozbiera naszą chinkę i ubiera na nowo .hej dziewczyny , ja dziś padam a czeka mnie drugie tyle sprzątania , zachciało mi się stroiki robić, zrobienie 3 zajęło mi 5 godzin bo cały czas coś zmieniałam .Mam taki syf w pokoju że zaraz się rozryczę
cymera
Załączniki
Karabesque
Zaangażowana w BB
Elfy spisały się na medal [emoji6]
Anusiek1508
Witam się z Wami wieczorną porą :-) Dziś miałam gorszy dzień, powróciły mdłości i wymioty, mam nadzieję, że tylko na ten jeden dzień. Jeszcze 4 dni do pracy i wreszcie troche wolnego do 1 stycznia :-) Ktoś pytał o wizyty w tym tygodniu - w srode mam genetyczne. Trochę się denerwuję, ale będzie dobrze, przecież nie ma innej opcji prawda ? Buziaki dla Was
reklama
Anusiek1508
Wow, śliczne :-)trzeba się zabrać za sprzątanie , oczywiście najgorszy jest brokat bo jest wszędzie .
Zobacz załącznik 788114 Zobacz załącznik 788115 Zobacz załącznik 788116 Zobacz załącznik 788118
Florystą nie jestem ale ujdą w tłoku