reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

a ciężar moczu w normie? Pijesz odpowiednio dużo? Takie wyniki mogą sugerować odwodnienie np.

7u223e3kwboc3bjp.png
Właśnie piłam mało bo cały tydzień miałam straszne nudności:/ Reszta parametrów w normie w tym ciężar.

reklama
Jako ze zostalam nazwana przez jedna mame malo udzielajaca sie na forum(w dobrej mierze ofc) lece sie tlumaczyc..

Dziewczyny siedze przez ksiazkami kazda wolna chwile w dodatku te praktyki 8h dziennie plus 2h na dojazd..dziecko alergicze wiec leki inhalacje dieta i swieta czyli porzadki, pierniczki dla alergikow itd..

Przepraszam wiem..malo mnie tutaj..to sie poprawi juz w styczniu jak bedzie po egzaminach i praktykach..

Pozdrawiam Was goraco

Jako ze zostalam nazwana przez jedna mame malo udzielajaca sie na forum(w dobrej mierze ofc) lece sie tlumaczyc..

Dziewczyny siedze przez ksiazkami kazda wolna chwile w dodatku te praktyki 8h dziennie plus 2h na dojazd..dziecko alergicze wiec leki inhalacje dieta i swieta czyli porzadki, pierniczki dla alergikow itd..

Przepraszam wiem..malo mnie tutaj..to sie poprawi juz w styczniu jak bedzie po egzaminach i praktykach..

Pozdrawiam Was goraco

Nie musisz się tłumaczyć :-) Trzymamy kciuki za egzaminy i czekamy na Ciebie :*

hej dziewczyny , ja dziś padam a czeka mnie drugie tyle sprzątania , zachciało mi się stroiki robić, zrobienie 3 zajęło mi 5 godzin bo cały czas coś zmieniałam .Mam taki syf w pokoju że zaraz się rozryczę :(

hej dziewczyny , ja dziś padam a czeka mnie drugie tyle sprzątania , zachciało mi się stroiki robić, zrobienie 3 zajęło mi 5 godzin bo cały czas coś zmieniałam .Mam taki syf w pokoju że zaraz się rozryczę :(
To tak jak moja córka [emoji1] ciągle rozbiera naszą chinkę i ubiera na nowo .

f2w3skjoapwrgv7j.png

trzeba się zabrać za sprzątanie , oczywiście najgorszy jest brokat bo jest wszędzie .

20161218-155332.jpg 20161218-160258.jpg 20161218-182533.jpg 20161218-160342.jpg

Florystą nie jestem ale ujdą w tłoku ;)

Załączniki

• 20161218-155332.jpg
    20161218-155332.jpg
    99,4 KB · Wyświetleń: 115
  • 20161218-160258.jpg
    20161218-160258.jpg
    138,8 KB · Wyświetleń: 107
  • 20161218-182533.jpg
    20161218-182533.jpg
    132 KB · Wyświetleń: 108
  • 20161218-160342.jpg
    20161218-160342.jpg
    168,1 KB · Wyświetleń: 106
Witam się z Wami wieczorną porą :-) Dziś miałam gorszy dzień, powróciły mdłości i wymioty, mam nadzieję, że tylko na ten jeden dzień. Jeszcze 4 dni do pracy i wreszcie troche wolnego do 1 stycznia :-) Ktoś pytał o wizyty w tym tygodniu - w srode mam genetyczne. Trochę się denerwuję, ale będzie dobrze, przecież nie ma innej opcji prawda ? Buziaki dla Was

reklama
Do góry