reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
U nas i dziadków tylko plastikowe przetrwały. Amelia uwielbia piłeczki a piłeczki z brokatem, które sama mogła zdjąć były hitem [emoji38] prezenty pod choinką tak nie cieszyły.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Emkaa tylko i aż hehe ;) ale zawsze staram się być dzielną pacjentką [emoji23]

an dla mnie te pobrania krwi w pierwszej ciąży zawsze były dramatem i przezywalam już na 2 dni przed, ze będzie znowu wkłucie. Natomiast od czasu porodu, to teraz wydaje mi się, ze to pobranie krwi, to taki pikusik przy tamtym bólu :) Jakoś tak to sobie tlumacze i teraz nawet nie przejmuje się faktem, gdy dajmy na to jutro czeka mnie pobranie krwi :) Ja w ogole teraz za każdym razem, gdy odczuwam jakiś ból, to on mi się i tak zawsze wydaje łagodny z tym porodowym, wszystkie bole od razu porównuje z tym porodowym i od razu jest mi lepiej, ze nie boli tak jak wtedy, gdy rodziłam. Hehe, dziwnie to brzmi, ale tak teraz mam :)

Ja tez przeżywam zawsze pobieranie krwi, jutro idę tylko z kubeczkiem na mocz wiec luz :)
Ja zawsze marzyłam o świętach tylko z mężem w Zakopanem chyba będziemy musieli czekać do emerytury :)
Na chwile obecna przygotowanie potraw mnie omija bo święta spędzamy u dziadków raz u moich w tym roku u męża :) choinkę dzisiaj ubraliśmy i od razu się zrobiło sie przyjemnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas i dziadków tylko plastikowe przetrwały. Amelia uwielbia piłeczki a piłeczki z brokatem, które sama mogła zdjąć były hitem [emoji38] prezenty pod choinką tak nie cieszyły.

f2w3skjoapwrgv7j.png
U nas na dole choinki od 9 lat tylko plastikowe bo inaczej albo pies trąci ogonem albo od teraz 2-letni chrześniak będzie chciał uściskać bombkę co mogłoby się źle skończyć

7v8r9jcg9vxigot5.png

Do góry