reklama
Anula1988
Fanka BB :)
U nas i dziadków tylko plastikowe przetrwały. Amelia uwielbia piłeczki a piłeczki z brokatem, które sama mogła zdjąć były hitem [emoji38] prezenty pod choinką tak nie cieszyły.
Hahaha
Emkaa
Spokojnie, jeszcze tylko .. pół rokuJa jutro na krew,a nie lubię i zawsze się spinam aaaaaaaa
Anula1988
Emkaa tylko i aż hehe ale zawsze staram się być dzielną pacjentką [emoji23]
an dla mnie te pobrania krwi w pierwszej ciąży zawsze były dramatem i przezywalam już na 2 dni przed, ze będzie znowu wkłucie. Natomiast od czasu porodu, to teraz wydaje mi się, ze to pobranie krwi, to taki pikusik przy tamtym bólu Jakoś tak to sobie tlumacze i teraz nawet nie przejmuje się faktem, gdy dajmy na to jutro czeka mnie pobranie krwi Ja w ogole teraz za każdym razem, gdy odczuwam jakiś ból, to on mi się i tak zawsze wydaje łagodny z tym porodowym, wszystkie bole od razu porównuje z tym porodowym i od razu jest mi lepiej, ze nie boli tak jak wtedy, gdy rodziłam. Hehe, dziwnie to brzmi, ale tak teraz mam
tynka2506
Ja tez przeżywam zawsze pobieranie krwi, jutro idę tylko z kubeczkiem na mocz wiec luz
Ja zawsze marzyłam o świętach tylko z mężem w Zakopanem chyba będziemy musieli czekać do emerytury
Na chwile obecna przygotowanie potraw mnie omija bo święta spędzamy u dziadków raz u moich w tym roku u męża choinkę dzisiaj ubraliśmy i od razu się zrobiło sie przyjemnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zawsze marzyłam o świętach tylko z mężem w Zakopanem chyba będziemy musieli czekać do emerytury
Na chwile obecna przygotowanie potraw mnie omija bo święta spędzamy u dziadków raz u moich w tym roku u męża choinkę dzisiaj ubraliśmy i od razu się zrobiło sie przyjemnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Karabesque
Zaangażowana w BB
U nas na dole choinki od 9 lat tylko plastikowe bo inaczej albo pies trąci ogonem albo od teraz 2-letni chrześniak będzie chciał uściskać bombkę co mogłoby się źle skończyćU nas i dziadków tylko plastikowe przetrwały. Amelia uwielbia piłeczki a piłeczki z brokatem, które sama mogła zdjąć były hitem [emoji38] prezenty pod choinką tak nie cieszyły.