reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie ,nie Gaya to taka moja ksywa z harcerskich czasów i tak jakoś używam tu i tam :) A mam na imię Kasia :)
Pytam, bo jeśli bede miala Córkę to właśnie tak bedzie miała na imie[emoji3]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Justynko będzie dobrze. Ja bym narazie się nie przejmowała będzie na to czas. A teraz dała bym czas mężowi. Wiem , że to co zrobił to debilizm ale czasem są przyczyny takich zachowań. Jeżeli w grę nie wchodzi inna kobieta to jest nadzieja. Może sytuacja go przerosła . Wydaje nam się czasem że jak koleś może tak postąpic , ale mężczyźni też czasem mają zły okres w życiu. Jak się kochacie to wszystko będzie dobrze . W życiu nic się nie dzieje bez powodu . A to że teraz cierpisz będzie ci wynagrodzone [emoji9][emoji9][emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Może założymy klub dinozaurów :D:D Ja też będę mieć 36 jak się dzieciątka urodzą... A po ślubie już prawie 16lat, przy takim stażu i dużym dziecku to życie staje się nudne... więc pomyśleliśmy że fajnie by się czymś zająć na stare lata... Małe dzieci bardzo rozweselaja dom:)
Dzień dobry [emoji4]ja też chcę do tego klubu [emoji1] jako najstarsza będę się Wami opiekować moje małe dinozaury [emoji1]
Justyna fajnie ze się odezwałaś [emoji4] trzymaj się [emoji4]

Justyna dziewczyny dobrze piszą. Nie jest łatwo zapomnieć, ale pamiętaj, że nosisz w sobie dziecko, które jest największym skarbem. I nawet Ci zazdroszczę, że masz takie wsparcie w rodzicach. Poryczałam się czytając co zrobiły twoja mama i siostra [emoji7] Trzymaj się i czekam aż napiszesz, że czujesz i ty ruchy maleństwa! [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Justyna dziewczyny dobrze piszą. Nie jest łatwo zapomnieć, ale pamiętaj, że nosisz w sobie dziecko, które jest największym skarbem. I nawet Ci zazdroszczę, że masz takie wsparcie w rodzicach. Poryczałam się czytając co zrobiły twoja mama i siostra [emoji7] Trzymaj się i czekam aż napiszesz, że czujesz i ty ruchy maleństwa! [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Dziękuję. Łóżeczko wymaga remontu ale jest cudowne. Postawilam sobie w pokoju ostatnie zdjęcie usg w ramce i ciągle na nie patrzę. Gdyby nie to dzieciątko nie mialabym dla kogo żyć.

m3sxrjjgxhzwu0vd.png

Któraś z was pisała wcześniej że ma problemy z włosami teraz. Mam super kosmetyki do włosów . Działają cuda . Przeszła m taka dekoloryzacje że cud że mam włosy. Jakby ktoś chciał nazwy to proszę pisać priv. Nie są drogie [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Justyna nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze piszesz. My cie nie opuscimy, jestes jedna z nas.

Na pewno nie bylo to latwe, dobrze, ze tata z toba pojechal. A mama i siostra cos magiczngo zrobily :) bedziesz miec mala pchelke, bedzie dla kogo zyc i zobaczysz malenstwo wynagrodzi kazda przelana lze.

Do góry