Matka:)
Fanka BB :)
Pytam, bo jeśli bede miala Córkę to właśnie tak bedzie miała na imie[emoji3]Nie ,nie Gaya to taka moja ksywa z harcerskich czasów i tak jakoś używam tu i tam A mam na imię Kasia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytam, bo jeśli bede miala Córkę to właśnie tak bedzie miała na imie[emoji3]Nie ,nie Gaya to taka moja ksywa z harcerskich czasów i tak jakoś używam tu i tam A mam na imię Kasia
Dzień dobry [emoji4]ja też chcę do tego klubu [emoji1] jako najstarsza będę się Wami opiekować moje małe dinozaury [emoji1]Może założymy klub dinozaurów Ja też będę mieć 36 jak się dzieciątka urodzą... A po ślubie już prawie 16lat, przy takim stażu i dużym dziecku to życie staje się nudne... więc pomyśleliśmy że fajnie by się czymś zająć na stare lata... Małe dzieci bardzo rozweselaja dom
Dziękuję. Łóżeczko wymaga remontu ale jest cudowne. Postawilam sobie w pokoju ostatnie zdjęcie usg w ramce i ciągle na nie patrzę. Gdyby nie to dzieciątko nie mialabym dla kogo żyć.Justyna dziewczyny dobrze piszą. Nie jest łatwo zapomnieć, ale pamiętaj, że nosisz w sobie dziecko, które jest największym skarbem. I nawet Ci zazdroszczę, że masz takie wsparcie w rodzicach. Poryczałam się czytając co zrobiły twoja mama i siostra [emoji7] Trzymaj się i czekam aż napiszesz, że czujesz i ty ruchy maleństwa! [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Miałabyś. On nie umarł, tylko odszedł, więc nie był ciebie wart ;*Dziękuję. Łóżeczko wymaga remontu ale jest cudowne. Postawilam sobie w pokoju ostatnie zdjęcie usg w ramce i ciągle na nie patrzę. Gdyby nie to dzieciątko nie mialabym dla kogo żyć.