reklama
Ja mialam tylko po porodzie. Cos kojarze właśnie w trakcie ciazy ale nie pamietam w sumie czemu nie mialam tego szczepienia. To chyba zalezy od wynikow badan przeciwcialMajka_km6 : po porodzie to obowiązkowo miałam raczej na myśli,czy któras korzysta z tego jeszcze przed porodem. Ginekolog mi mówiła,że wtedy dostaje się w 28-30tyg ,tylko nie jest to refundowane.
Marciotek88
Fanka BB :)
Maskę polecam bo jest rewelacyjna. Ale szampon z tej serii taki z pompką odradzam, po umyciu i wysuszeniu włosów (bez ww maski) miałam wrażenie jakby każdy włos był od kleju, porażka totalna. Zeszło dopiero po trzecim myciu :-oBiovax na mnie nie dziala... Ale ta maske bapp wyprobuje
Coś o tym słyszałam ale nikt nigdy mi tego nie zaproponował a potem płacz i zgrzytanie zębów....Majka_km6 : po porodzie to obowiązkowo miałam raczej na myśli,czy któras korzysta z tego jeszcze przed porodem. Ginekolog mi mówiła,że wtedy dostaje się w 28-30tyg ,tylko nie jest to refundowane.
Bellax123!
ja to samo ;( A włosy lecą od zawsze. Na mnie tylko profesjonalne kosmetyki działają... niestetyMiałam tą pierwsza. Zła nie była ale szału też po niej nie było... Mi najlepiej odpowiadają takie kilogramów kópowane w sklepach fryzjerski. Dużo tanio i dobre...
Cześć dziewczyny. Ja jutro mam prenatalne to już ponad 3 tygodnie od ostatniego usg. Dzisiaj miałam jakieś brązowe plamienia i piersi jakieś mniej bolące. I tak się boję, siedzę i płaczę cały dzień. Nie wiem jak ja sobie poradzę jeśli znowu się nie udało. Przepraszam że tak smęce ale muszę się komuś wygadać.
Heda
Dziewczyny jeszcze mam pytanie. Ja mam grupę krwi Arhd- ,a moj narzeczony Arhd+ i wiem,że lekarze proponują szczepionkę z immunoglobiny,żeby nie doszło do konfilktu.. czy mając taki przypadek jak ja,będziecie korzystać z tej szczepionki?? Wiem,że w 1wszej ciąży konfilkt jest mało prawdopodobny,dopiero w następych jest większe ryzyko i ,że po urodzeniu dają tą szczepionkę już na nfz. Jestem ciekawa jak Wy do tego podchodzicie?
Ja nie mam tego problemu ale gdybym miała pewnie zdecydowała bym się na szczepionkę.
Ostatnia edycja:
U
użytkownik 16
Gość
Osza nie martw się. Napewno bedzie ok. Co jak co ale o stresie w ciazy to ja mogę teraz gadać godzinami i jedno wiem. Jeśli boisz się ty to boi się również twoje malenstwo. Idz na spacer albo poprostu poleż spokojnie.
Anulka.
Osza trzymaj się [emoji4] wytrzymaj do jutra a zobaczysz że będzie wszystko dobrze [emoji8]Cześć dziewczyny. Ja jutro mam prenatalne to już ponad 3 tygodnie od ostatniego usg. Dzisiaj miałam jakieś brązowe plamienia i piersi jakieś mniej bolące. I tak się boję, siedzę i płaczę cały dzień. Nie wiem jak ja sobie poradzę jeśli znowu się nie udało. Przepraszam że tak smęce ale muszę się komuś wygadać.
reklama